Nem bírt magával, szemetest és virágtartót rugdosott – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Akt.:
Az indulat rossz döntéseket szül - illusztráció
Az indulat rossz döntéseket szül - illusztráció
Bükkszentkereszt, Kazincbarcika, Miskolc, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. augusztus 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2015. augusztus 27-én a miskolci járőrök egy személyt vettek szabálysértési őrizetbe garázdaság szabálysértés elkövetése miatt. D. Attila 35 éves bükkszentkereszti lakos 20 óra körüli időben Bükkszentkereszt, Kossuth úton több szeméttárolót és virágtartót rugdosott meg, borított fel, amely cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat és megbotránkozást keltsen. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi és a kazincbarcikai egyenruhások egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fentieken túlmenően a miskolci rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. Egy 16 éves körömi fiatalember ellen a Szerencsi Járásbíróság személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s