Multimédia

2008.09.16. 10:32

Patináns futballklubbot venne a Microsoft

<p>Miután a Newcastle United tulajdonosa, Mike Ashley bejelentette, hogy eladja a klubot, felröppentek a hírek, amelyek szerint a Microsoft is a lehetséges vásárlók között van.</p>

A "Szarkák" Hull City elleni bajnoki összecsapása előtt a szurkolók demonstrációt szerveztek a csapat stadionja előtt, ahol egyebek mellett azt kiabálták, hogy: "Ashley takarodj!", valamint "Az igazgatóságnak sincs maradása".

Úgy tűnik, a drukkerek óhaja meghallgatásra lelt, hiszen az eset után Mike Ashley bejelentette, hogy eladja a klubot. A The Sun című brit bulvárlap úgy tudja, hogy a Microsoft is bejelentkezett az együttesért. Az újság állításai szerint az amerikai vállalat tulajdonosa, Bill Gates - akinek a vagyona 90 milliárd dollár körül mozog - már augusztusban is azt fontolgatta, hogy ajánlatot tesz a csapatért, ám akkor még nem kereste fel hivatalosan a Newcastle-t.

Az angol bajnokságban egyébként sok amerikai befektető érdekelt: a Glazer család kezében van a Manchester United, Randy Lerner irányítja az Aston Villát és Stan Kroenke-nek is vannak érdekeltségei az Arsenal-ban.

  • Még óvatosak a netvásárlók
    Egyre többen élnek az elektronikus kereskedelem lehetőségével idehaza. Egy év alatt negyven százalékkal emelkedett az interneten vásárlók száma- írja a Magyar Nemzet.

  • Lehet még fokozni a pánikhangulatot
    A napokban kezdődött nagyszabású fizikai kísérlet már így is komoly riadalmat okozott, ennek tetejébe a még egy olyan alak is feltűnt, akinek a jelenléte nem túl sok jót ígér...

  • Dupla annyi Xbox fogy az árcsökkentés óta
    Egy hét alatt 100 százalékkal növelte a Microsoft az Xbox 360 játékkonzol eladásait.

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!