Nem aprózta el, 20 sapkát lopott a fázós tolvaj

Nem aprózta el, 20 sapkát lopott a fázós tolvaj
Miskolc, Ózd, Szerencs, Taktabáj, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

Elfogták a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei azt a férfit, aki 2015. november 23-án a megyeszékhelyen, egy Búza téri árustól majd 20 sapkát tulajdonított el. Az egyenruhások a helyi férfit a közelben való elfogása után előálllították rendőrkapitányságra, majd lopás miatt szabálysértési őrizetbe vették.

A rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fenti eseten túlmenően a miskolci egyenruhások további egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. A 31 éves taktabáji K. Szilviával szemben a Szerencsi Járásbíróság adott ki garázdaság vétség elkövetése miatt elfogató parancsot.

Hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást két esetben a Tiszaújvárosi, míg egy alkalommal az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés
hirdet�s