„Nekünk olyan hosszú volt ez a bajnokság, hogy még az órám is lemerült”

Akt.:
„Nekünk olyan hosszú volt ez a bajnokság, hogy még az órám is lemerült”
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 30. fordulójában hat mérkőzést játszottak vasárnap.


Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Közép csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Tiszakeszi – Hernádnémeti 3-1 (1-1)

Tiszakeszi, 200 néző. V.: Porcs.

Tiszakeszi: Grolmusz (Zselenák), Szabó V., Molnár K., Borza (Potyka), Török (Soltész), Bartók, Bubenkó (Koczka), Tamás, Rémiás, Gaál, Egyed (Nagy). Edző: Molnár János.

Hernádnémeti: Répási (Magyar), Kertész, Zsova (Sulkovszki), Orosz, Pálinkás, Kovács, Almási, Barcsai, Lipták, Ruzsvánszki (Debrődi), Kahancz. Edző: Hideg László.

G.: Egyed (2), Tamás, ill. Kovács. Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Ifi: 5-0.

Molnár János: – Először is gratulálok az ifi csapat bajnoki címéhez. Ez már biztos, hogy sporttörténelem. Ilyen még nem fordult elő a Tiszakeszi futball történetében, hogy a felnőtt és az ifi is egyszerre bajnokságot nyert. Remélem, hogy az önkormányzat múlt heti döntése nem csak fél évre szól, hanem a következő évben is kiemelt szinten tudnak minket támogatni, hogy helyt tudjunk állni a megyei I-ben.

Hideg László: – Gratulálok a Tiszakeszi bajnoki címéhez. Mi egy nagyon peches ősz után, úgy érzem egy jó tavaszt produkáltunk. A kitűzött célt elértük. A mai meccsen megnehezítettük a bajnok dolgát. Sajnos nem mindenki nőtt fel a feladathoz. Köszönöm mindenkinek a munkáját és támogatását.


Tibolddaróc – Cserépfalu 1-2 (0-1)

Tibolddaróc, 100 néző. V.: Sipos.

Tibolddaróc: Majnár (Bukta), Huszár, Molnár, Tóth, Sályi, Holicskó G. (Farkas), Lukács (Hócza), Görzsöny (Bereznay), Pásztor, Holicskó Gy. (Balázs), Varga.

Edző: Szűcs Levente.

Cserépfalu: Demeter – Polgár, Urbancsik (Balogh M.), Erdős, Török, Mizsler, Komlósi, Kis, Badalik, Nagy, Orosz (Balogh K.). Elnök: Kovács Zoltán.

G.: Pásztor, ill. Török, Badalik. Jók: az egész csapat ill. mindenki. Ifi: 7-1-nél félbeszakadt, mert a vendégek létszáma 7 fő alá csökkent.

Szűcs Levente: – A sportegyesület nevében köszönöm az önkormányzat és a magánszemélyek egész éves támogatását. A kitűzött célunkat elértük, igaz nagyon sok maradt tavasszal a csapatban. Köszönjük szurkolóink kitartó buzdítását. Remélem jövőre több örömet tudunk nekik szerezni. További sok sikert Tibolddarócnak.

Kovács Zoltán: – Csodálatos tavaszi szezont produkált a csapat. Köszönjük a szurkolók egész évi biztatását. Bebizonyítottuk, hogy igazi csapatként tudunk játszani. Tartása volt az együttesnek. Hajrá Cserép! Így tudunk 9 pontból 35-öt szerezni tavasszal.


Emőd – Mezőcsát 6-0 (3-0)

Emőd, 80 néző. V.: Majoros.

Emőd: Czimbalmos – Szabó (Fróna), Hocza (Nagy G.), Németh Cs. (Németh G.), Petruska, Ficsor, Fekete, Rémiás (Nagy S.), Reményi, Hriczó, Boncsér. Edző: Vass László.

Mezőcsát: Bene – Balázs, Csapó, Csetkó, Paczók D., Balázs, Vadász, Baranyi, Tekse, Paczók K. (A vendégek tíz fővel álltak ki!) Edző: Szűcs Géza.

G.: Reményi (3), Boncsér (2), Nagy S. Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Ifi: 2-0.

Vass László: – Köszönjük Mezőcsátnak, hogy kiálltak a mérkőzésre. Összességében nem zártunk rossz szezont, bár jó pár meccsen volt hiányérzetünk. Köszönjük az önkormányzat és szurkolóink egész éves támogatását.

Szűcs Géza: – Végre vége! Nekünk olyan hosszú volt ez a bajnokság, hogy még az órám is lemerült. Jó, hogy végigjátszottuk!


Kisgyőr – Szirmabesenyő 0-0

Kisgyőr, néző. V.: Tóth M.

Kisgyőr: Batári – Bari, Farkas, Török, Kékedi, Balogh (Mészáros), Sramkó, Vitárius (Schmidt), Kolompár, Orgován, Gibók. Edző: Toperczer Tibor.

Szirmabesenyő: Valkányi – Kubiczki, Kéméndi, Fejes, Juhász, Bertók, Kiss (Polyák), Jesztrebi, Sári, Gável, Illés. Edző: Markov Tamás.

Jók: az egész csapat, ill. Ifi: 1-2.

Toperczer Tibor: – Függetlenül attól, hogy ma nem sikerült nyerni gratulálok a csapatnak, mert újoncként a bennmaradás volt a cél és ezt magasan teljesítettük. Ősszel 12, tavasszal 21 pontot gyűjtöttünk. Köszönjük Kékedi László polgármester úr és a támogatók segítségét, szurkolóink buzdítását!

Peknyó László, elnökhelyettes: – Dicséret illeti a megjelent játékosokat. Ha az egész szezonban így játszunk, akkor most nem itt állunk. Köszönjük az önkormányzat támogatását, és Huszti Gábor polgármester úrnak, hogy a félresikerült szezon ellenére is kitartott a csapat mellett.


Alsózsolca – Nyékládháza 4-0 (0-0)

Alsózsolca, 250 nező. V.: Haraszin.

Alsózsolca: Mulató – Bódi Gergő (Molnár), Vadász, Létási (Hegedüs), Bódi Gábor, Szegő, Hajdú (Ivancsó), Erdei Nagy N., Fink, Kun-Szabó, Balogh. Edző: Borbély István.

Nyékládháza: Filep – Kuzma, Varga, Verbovszki, Kaczvinszki, Burai, Tóth, Sipos (Koren), Turcsányi (Ganyi), Bodnár, Lengyel (Jámbor). Edző: Szlifka Miklós.

G.: Erdei Nagy N. (2), Vadász, Molnár. Jók: az egész csapat, ill. Filep, Tóth, Bodnár, Ifi: elmaradt, mert a vendégek nem álltak ki.

Borbély István: – Az első félidő gyengébb játéka után a másodikban magára talált csapatom. Most nem élt az az alapszabály, hogy a kihagyott helyzetek miatt a futball büntet. A második félidei jó játékunknak köszönhetjük a győzelmet. Köszönjük az egész éves támogatást a vezetőségnek és az önkormányzatnak. Minden jó, ha a vége jó. Gratulálok csapatomnak a bronzéremhez!

Szlifka Miklós: – A második félidő gyenge játékának köszönhetjük a vereséget.


Mezőnagymihály – Sajószöged 4-2 (2-1)

Mezőnagymihály, 120 néző. V.: Suhaj.

Mezőnagymihály: Serki – Moroncsik, Nagy G., Farkas, Boros, Nagy L., Kiss B., Lakatos (Szilágyi), Tóth (Csuhai), Varga, Sajtós (Németh). Edző: Holló Ferenc.

Sajószöged: Hornyék – Tóth, Migyu, Bandorák, Kiss, Pásztor (Bolykó), Kondor, Farkas (Bakó), Rozgonyi, Fekete, Dobó. Edző: Antal József.

G.: Kiss B. (2), Lakatos, Nagy L., ill. Migyu, Dobó. Kiállítva: Kiss B. (80.), Nagy L. (87.) Jók: az egész csapat, ill. mindenki. Ifi: 6-1.

Holló Ferenc: – Összességében, ha a hét évet nézem, nincs miért szégyenkeznie egy ilyen kis falunak. Nagy dicsőség, amit elértünk! Köszönöm polgármesterünknek, Vályi Lászlónak és az önkormányzatnak, Bogáti Ferencnek, Dövényi Nagy Jánosnak, Csizmadia Imrének és mindenkinek, aki eddig segítette a nagymihályi foci fejlődését. Gratulálok az ifi csapat előkelő helyezéséhez. Szép volt fiúk, szép volt Mezőkövesd!

Antal József: – Jövőre ismét megpróbáljuk!


„Sajnáljuk, hogy nem ma kezdődik a tavaszi szezon”

Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 30. fordulójában két mérkőzést játszottak szombaton.