Nekihajtott a leengedett sorompónak Múcsonyban, majd továbbment

Akt.:
A vasúti átjárónál figyelmetlenségből későn vette észre a fényjelző készülék leeresztett sorompóját
A vasúti átjárónál figyelmetlenségből későn vette észre a fényjelző készülék leeresztett sorompóját - © Fotók: police.hu
Múcsony – A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy sofőr nekihajtott a leengedett sorompónak Múcsonyban.

Közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 53 éves helyi férfival szemben.

A gyanúsított 2018. június 26-án kilenc óra körül, Múcsonyban a vasúti átjárónál figyelmetlenségből későn vette észre a fényjelző készülék leeresztett sorompóját. A sofőr nekihajtott a sorompónak, a síneken megállt, majd tovább hajtott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eset kapcsán felhívja a figyelmet, hogy a betartott szabályok mindenkit védenek!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –