Helyi közélet

2015.06.23. 13:45

Legendák világa az Eötvös cirkusszal

Borsod-Abaúj-Zemplén - Megyénkben turnézik ezekben a hetekben a világhírű Eötvös Cirkusz.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Megyénkben turnézik ezekben a hetekben a világhírű Eötvös Cirkusz.

A családok cirkusza 2015-ös évadában sok újszerűséggel lepi meg a kedves közönséget.

Az Eötvös Cirkusz legendája 1920-ban kezdődött, 95 évvel ezelőtt. A ló vontatta kocsik által mozgatott cirkusz eljutott a mai kor egyik legmodernebb utazó cirkuszává.

Igazi művészet

Az elmúlt évtizedek alatt sok legenda tartozik az Eötvös Cirkusz történelméhez. Ez adta az ötletet, hogy ez évben az Eötvös Cirkusz 2015. évi új műsora a Legendák világába kalauzolja el Önöket. Idei műsorukban több legendás történetek jelmezében mutatnak be fellépő művészeket: Rómeó és Júlia, Oroszlán király meséje igazi vadállatokkal, oroszlánokkal, Mary Poppins és az állatsereglete, a Szépség és a Szörnyeteg, Esmeralda története a Notre Dame-ból, a Vadnyugati Hatosfogat.

Idei turnéjuk során láthatják Magyarország legnagyobb utazó állatkertjét, melyben 120 állatot tekinthetnek meg. 70 idomított állat a porondon: zebra, dromedár, kenguru, rénszarvas, mosómedve, láma, páva, tarajos sül, sas, amerikai bagoly, papagáj, borz, póni, pelikán, leguán, krokodil, óriás kígyó, armadillo, szamár, teve, birka, kecske, nagy sörényes fehér oroszlán rózsaszínű tigris, bengáli tigris. Egy igazi csemege a cirkuszt szerető közönségnek.

Legenda

Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt sok újdonságot, meglepetést mutatnak be a „Legenda” című új szuperprodukcióban. Továbbá a gyermekek Madagaszkár leghíresebb mesefiguráival is találkozhatnak, és Steven bohóc legújabb bohózatait láthatják.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában