Nehéz helyzetben élő család kapott támogatást Kenézlőn

Kenézlő, 2016. október 19. Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója (b) több százezer forint értékű élelmiszer-adományt ad át Kertész Sándornak és gyermekeinek Kenézlőn 2016. október 19-én. A családfő felesége egy évvel ezelőtt hirtelen elhunyt várandósan, ezért az apa egyedül neveli hat gyermekét.
Kenézlő, 2016. október 19. Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója (b) több százezer forint értékű élelmiszer-adományt ad át Kertész Sándornak és gyermekeinek Kenézlőn 2016. október 19-én. A családfő felesége egy évvel ezelőtt hirtelen elhunyt várandósan, ezért az apa egyedül neveli hat gyermekét. - © MTI Fotó: Vajda János
Kenézlő – Egy nehéz helyzetben élő család vehetett át jelentős értékű, élelmiszert és háztartási cikkeket tartalmazó adományt szerdán Kenézlőn; a 34 éves apa, várandós felesége hirtelen halála miatt csaknem egy éve egyedül neveli hat kislányát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen.

A felesége halála óta gyesen lévő, korábban közmunkásként dolgozó Kertész Sándor köszönetet mondott a támogatásért. A tartós élelmiszerekkel, gyümölcsökkel, zöldségekkel, csokoládéval és háztartási áruval teli zsákokat hosszú perceken át hordták be a házba.

kenezlo2

Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója (b) több százezer forint értékű élelmiszer-adományt ad át Kertész Sándornak és gyermekeinek Kenézlőn 2016. október 19-én. A családfő felesége egy évvel ezelőtt hirtelen elhunyt várandósan, ezért az apa egyedül neveli hat gyermekét. | MTI Fotó: Vajda János

Az adomány átadásán Fodor Attila, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatója azt mondta: nagyon megrendítette őket a család tragédiája, amelyről a sajtóból értesültek, ez motiválta a társaságot a több százezer forint értékű segítségre.

Hozzátette, hogy nem egyszeri ez az alkalom, a továbbiakban is kapcsolatban lesznek a családfővel, és hozzájárulnak a hat gyermek felneveléséhez. “Ez egy magyar cégnek kötelessége” – szögezte le, kitérve arra, hogy a cégcsoport évente több tízmillió forintot fordít karitatív célra.

– MTI –