Néhányan a Tiszain aludtak

Akt.:
Migránsok Miskolcon, a Tiszai pályaudvaron
Migránsok Miskolcon, a Tiszai pályaudvaron
Miskolc – Valószínűleg lekésték a fővárosba tartó vonatot, ezért a miskolci állomáson töltötték az éjszakát.

Kedden este készült az a fotó, amelyen sátorozó emberek láthatóak a miskolci Tiszai pályaudvar első vágánya melletti peronon és amelyet meg is osztottak a Faceboookon. A hozzászólók migránsokról írtak, hiszen a pályaudvaron nem lehet sátorozni.

Csütörtökön a Tiszain egy neve elhallgatást kérő, az állomáson dolgozó takarítónő azt mondta munkatársunknak, hogy valóban migránsok voltak a sátorozók, és elmondása szerint 15-20-an lehettek. Állítólag Debrecen felől jöttek és lekésték a főváros felé tartó szerelvényt, viszont másnap (szerdán) reggel felszálltak az első budapesti járatra.

Ugyanakkor a migránsokkal kapcsolatban Kriza Ákos, Miskolc polgármestere a következő rövid közleményt juttatta el szerkesztőségüknek csütörtökön délelőtt: “Miskolc város vezetése nem tervezi menekültek miskolci befogadását. Az esetleges ilyen kezdeményezéseket minden körülmények között ellenezni fogja.

A rendőrség későbbre ígért választ a keddi “éjszakázással” kapcsolatban, amint megkapjuk megosztjuk olvasóinkkal.

ÉM


Miskolci önkormányzat: Miskolcon nem lesznek menekültek

Miskolc – Miskolc város vezetése nem tervezi menekültek miskolci befogadását. tovább »

Jobbik: Nyilatkozzon Kriza Ákos – Jönnek-e migránsok Miskolcra?

Miskolc – A megyei közgyűlés legutóbbi ülésén kiderült, a kormány tárgyal arról, hogy megyénkben magyar diákokkal együtt oktassanak bevándorlókat, akik nyilván nem egyedül, hanem a szüleikkel, rokonaikkal érkeznek majd. A miskolci pályaudvaron is készültek felvételek a peronon sátrazó bevándorlókról. tovább »
hirdetés


hirdet�s