Néhány tipp, ha egyedi ajándékra vágynánk

Akt.:
Néhány tipp, ha egyedi ajándékra vágynánk
Meglepni valakit sohasem egyszerű, mivel legalább alap szinten ismerni kell hozzá a másikat, hogy tudjuk, minek is örülne. Nagyban megnehezíti a helyzetet, ha az illetőnek mindene megvan, amire csak vágyhat. Valószínű, hogy ebben az esetben nem az lesz a lényeg, hogy minél drágább ajándékot vásároljuk, hanem az, hogy elővegyük a kreativitásunkat.

Az emberek jelentős hányada többre értékel egy olyan egyedi ajándékot, ami nem egy bonbon, vagy egy olyan ajándék, amit az ünnepek közeledtével ezrével sóznak a nyakunkba. Az se mindig járható út, hogy tanácsot kérjünk az illetőtől, akár burkoltan is, hogy minek örülne, mert akkor az esetek jó részében oda a meglepetés. Pedig meglepődni mindenki szeret, hiszen ez egy olyan állapot, ami ha rövid időre is, de kiragad minket a hétköznapi dolgokból. A meglepetésben az a legjobb, hogy máshogy alakul, mint ahogy várnánk, tehát van benne egy csavar, amire nem számítunk.

Valljuk be, a legtöbbünknek van olyan dolog az életében, amire tökéletesen emlékszik, mivel akkora meglepetést okozott. Ilyen lehet egy szoba, amit telerakott a párunk gyertyával és rózsaszirommal, így mikor a fárasztó nap után beestünk a szobába, egyszerűen fejbe vágott a látványa. De ugyanilyen kellemes ajándék lehet egy olyan dolog is, amire már régóta vágyunk, majd azt mondják, hogy nem lehet a miénk és végül mégis megkapjuk. A kulcs a dologban a meglepetés és az egyediség.

Ha igazán egyedi ajándékokat keresünk a családtagjainknak, barátainknak, akkor azért érdemes időben elkezdeni gondolkodni rajta. Szerencsére a Sootersnél fényképes ajándéktárgy készítésére még a legutolsó pillanatban is van lehetőség, így az sem okozhat gondot, ha az utolsó pillanatban találjuk ki, hogy mit is szeretnénk. Ez az, amivel sosem foghatunk mellé.

Kinek mit?

Célcsoportok tekintetében megpróbáljuk összeszedni, hogy általánosságban mik azok, amiknek örülnek a gyerekek, a hölgyek és nem utolsó sorban az urak.

A gyerekek ajándékok terén imádnak mindent, ami puha és hozzá lehet bújni, valamint az olyan dolgokat, amikkel el lehet bíbelődni. Pont ilyenek az egyedi fényképpel ellátott plüssállatok vagy a fényképes puzzle-ök, amiket előszeretettel raknak addig, míg el nem rongyolódik. Iskolásoknak pedig jó ötlet a fényképes tornazsák, tolltartó és akár táska is, sőt, a telefontok az, ami örök sláger marad.

A hölgyek általában könnyebb esetek, mivel a legtöbb ötletet könnyen kitalálhatjuk az olyan apróságoktól kezdve, mint egy fényképes bögre, kulcstartó, a strandtáskán át az egészen a komoly fali dekorációkig. Korosztály tekintetében pedig személyre tudjuk szabni az ajándékot, vagyis a nagyi biztosan örülne egy unokák képével díszített köténynek vagy egy családi fotókönyvnek.

A férfiak már kevésbé kedvelik a mindenféle mütyűröket, de mondjuk egy kedvenc focicsapat logójával ellátott bögre vagy korsó már őket is hamar elbűvölheti. A dohányosokra is gondolva érdemes átgondolni a hamutartó, öngyújtó lehetőségét is.

– PR cikk –

Címkék: