Negyven forintot raboltak a barcikai férfiak

Illusztráció
Illusztráció
Kazincbarcika – Letartóztatásban vannak már azok a férfiak, akik több bűncselekményt is elkövettek Kazincbarcikán.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 49 éves és egy 45 éves helyi férfival szemben. A gyanúsítottak 2018. október 27-én 10 óra körül, Kazincbarcikán, a Mátyás Király úton rátámadtak egy férfira, akitől pénzt követeltek. A sértett nem akarta átadni 40 forintját, ezért támadói bántalmazták, majd elvették tőle a pénzt.

Az útonállók 2018. október 10-én, Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton erőszakkal próbálták leráncigálni egy másik sértett pulóverét. Ekkor azonban zsákmány nélkül menekültek el a helyszínről.

Előfordult olyan alkalom is, amikor egy nőtől egyikük elkérte a mobiltelefonját, de azt már nem adták vissza neki, sőt bántalmazták is.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd 2018. november 3-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves férfit. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vele szemben előterjesztést tett letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.

A szökésben lévő 49 éves elkövetővel szemben a hatóság elfogató parancsot adott ki. A nyomozás eredményeként a napokban a férfit Dunakaeszin azonosították, elfogták, majd előállították őt a rendőrségre.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Budapest - Elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint több mint 13 millió forintot lopott két fővárosi irodából - közölte a rendőrség pénteken a honlapján. A közlemény szerint a 35 éves debreceni férfi az első - az ötödik kerületben lévő - irodába még tavaly december végén tört be, onnan egy laptop...

Mezőcsát - A bíróság letartóztatta a rablással gyanúsított testvérpárt. A két férfi egy sörözőben szemelte ki áldozatát, aki az este folyamán több vendéget is meghívott, többek között a két gyanúsítottat is, és velük hosszasan beszélgetett és ivott. Ebből nyilvánvalóvá vált számukra, hogy a sérte...

A rablás bűnjelei
Mezőcsát - Elkapták a testvérpárt, akik megtámadtak egy férfit és kirabolták. Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 31 és egy 23 éves mezőcsáti férfival szemben. A rablók január 10-én 19 óra után Mezőcsáton, a Rákóczi...

Vádlottak és védőik egyeztetnek a bíróságon
Miskolc - Folytatódott az idős nőt kirabló és halálra verő férfiak pere. Tanúk meghallgatásával folytatódott a göncruszkai rablás és halált okozó testi sértés ügyében folyó per a Miskolci Törvényszéken. Másnap találták meg A büntetőügy azért indult, mert – a gyanú szerint – a három novajidrányi...