Ütközés sorozat után kiégett egy Suzuki a 3-as főúton

Akt.:
Ütközés sorozat után kiégett egy Suzuki a 3-as főúton
© Fotó: ÉM
Nyékládháza, Emőd – A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint és szemtanúk elmondása alapján Nyékládháza irányából tartott egy konvoj Emőd felé, amikor egy Peugeot személygépkocsi előzött egy kisteherautót.

Az elől haladó Volkswagen Polo látván a veszélyt lehúzódott az út szélére, így el tudta kerülni az ütközést a Peugeot-val. Viszont a mögötte közlekedők, egy Mazda és egy Suzuki Swift összeütköztek a Poloval is, aminek a végén a Swift a szabálytalan Peugeot után közlekedő, Peugeot Partner-rel ütközött.

Ezután a Swift, amiben hárman utaztak az út közepén landolt. Úgy tudjuk, éppen csak kiszálltak a Suzukiból, az elkezdett füstölni és kigyulladt. A Peugeot szabályosan közlekedő ​vezetője a lapunk munkatárásnak elmondta, hogy egy holland autós állt meg segíteni neki, mert nagyon közel landolt az égő Suzuki mellett. A saját autójával vontatta odébb a sérült Peugeot-ot, nehogy lángra kapjon az is. A helyszínre érkező tűzoltók rövid időn belül eloltották a “mi autónkat”, de addigra az teljesen kiégett. Úgy tudjuk a Suzuki 3 utasa sérült meg könnyebben, őket kórházba szállították a mentők.

Az utat teljes szélességében le kellett zárni és kerülő útra terelni a forgalmat. Az anyagi kár milliós nagyságrendű. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.