Négyen kerültek őrizetbe Borsodban

Négyen kerültek őrizetbe Borsodban
Miskolc, Ózd, Sárospatak, Szerencs, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. szeptember 24-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság három fővel, míg a Szerencsi Rendőrkapitányság egy férfval tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A miskolci egyenruhások három, míg az encsi járőrök kettő elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Sárospataki-, a Szerencsi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenkettő esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s