Négyen adnának el villamost, de…

Négyen adnának el villamost, de…
Miskolc – Négy járműgyártó cég adta be pályázatát abból a hatból, akik eredetileg megvásárolták a pályázati dokumentációt, adta hírül hétfőn a Zöld Nyíl Villamosprojekt Igazgatósága.

Az ügyet azonban bonyolítja, hogy a Közbeszerzések Tanácsa honlapján megjelent, hogy a négy ajánlattevőből egy járműgyártó cég jogorvoslati kérelmet nyújtott be a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz. A jogorvoslati kérelem tartalma még nem ismeretes, mivel a kérelmező hivatalosan nem tájékoztatta az ajánlatkérő projektigazgatóságot, közölte a cég.

A közbeszerzési eljárás ajánlattételének határideje hétfőn járt le. A miskolci önkormányzat – többek között – 31 villamos, valamint az üzemeltetésükhöz szükséges fontosabb kocsiszín berendezések és tartalék alkatrészek leszállítására írta ki. Ez már a harmadik eljárás, mert kettő sikertelenül zárult.

ÉM-HM

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s