Negyedszer is keresik Cigánd íróját, költőjét

A tavalyi díjátadón
A tavalyi díjátadón - © Fotó: Jernei Vanda
Cigánd – A Cigánd Városi Művelődési Központ immáron negyedik alkalommal hirdeti meg az író-költő pályázatot azon szépirodalmat kedvelő emberek számára, akik rendelkeznek egy kis alkotói vénával, és gondolataikat szívesen megosztják másokkal is, akár vers, akár próza formájában.

A pályázaton mindenki részt vehet, aki betöltötte a 18. életévet.

A pályázók alkotásaikat személyesen vagy postai úton a Cigánd Városi Művelődési Központban (3973 Cigánd Fő u. 38.), illetve elektronikus úton az amator.iro.kolto.cigand@gmail.com e-mail-címen adhatják be.

Kategóriánként 3 verssel, egy elbeszéléssel lehet nevezni, szabadon választott témában.

Érvényes pályázatnak minősül: kézzel vagy géppel írott, saját ötlet alapján készül, nem került bemutatásra nagy nyilvánosság előtt. A benyújtott pályázaton szerepelnie kell a mű címének, illetve a szerző nevének és életkorának.

Elektronikus úton való leadáskor egy űrlap kitöltése kötelező, amit csatolni kell, ellenkező esetben a kiírónak nem áll módjában elfogadni a pályázatot. Az űrlap elérhetőségéről érdeklődni lehet a megadott telefonszámokon, e-mail-címen. A beadott érvényes pályázatokat szakmai zsűri értékeli.

ÉM-BG


Információk

Korcsoportok

  • 18 és 35 év között
  • 35 és 60 év között
  • 60 év fölött

Kategóriák

  • Vers
  • Próza (maximum 10 oldal terjedelmű)

Beadási határidő: 2017. március 20. (hétfő), 16.00 óra

Eredményhirdetés: 2017. április 8. (szombat), 11 óra

Bővebb információért keressék Kovács Gábort a 06 20-223-85-84 vagy a 06 47-534-419 telefonszámon 08.00–16.00 óra között, vagy e-mailben az amator.iro.kolto.cigand@gmail.com címen.