Négy szervezet fog össze a turizmusért Miskolcon

Négy szervezet fog össze a turizmusért Miskolcon
Miskolc – Együttműködési megállapodást írt alá október 5-én a B.-A.-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a miskolci turisztikai szervezet, a MIDMAR Nonprofit Kft., a miskolci turisztikai szolgáltatókat és Miskolc környéke turizmus iránt elkötelezett települési önkormányzatait tömörítő Miskolc és Térsége Turisztikai Egyesület, valamint a belváros gazdaságfejlesztéséért dolgozó Belvárosi Klaszter.

A szervezetek által megfogalmazott cél Miskolc vendég- és vendégéjszaka számainak bővítésével, vonzó turisztikai programok és programcsomagok kialakításával elérni, hogy Miskolc – erősítve hazai pozícióit is – bekerüljön a vonzó európai nagyvárosi turisztikai desztinációk közé. Az együttműködés kiterjed a közös tervezésre, a közös turisztikai márkaépítésre, beleértve a minőségbiztosítás minden szinten való bevezetését, a közös turisztikai marketingakciók kidolgozására és végrehajtására, valamint a közös lobbitevékenységre is.

Az együttműködés aláírói: Nagy Júlia, a MIDMAR ügyvezetője, Katona Ferenc, a turisztikai egyesület elnöke, Bihall Tamás, a BOKIK elnöke, Bárdos István, a belvárosi klaszter elnöke.

ÉM-SzK0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s