Négy lakás lakhatatlanná vált a miskolci tűzben

Akt.:
Miskolc, 2016. május 6. Tűzoltók dolgoznak egy társasház tetején, ahová átterjedt a tűz Miskolcon, a Corvin utcában 2016. május 6-án. A ház erkélyén keletkezett a tűz, főleg ruhaneműk gyulladtak meg, majd a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére. A lakókat kimenekítik az épületből.
Miskolc, 2016. május 6. Tűzoltók dolgoznak egy társasház tetején, ahová átterjedt a tűz Miskolcon, a Corvin utcában 2016. május 6-án. A ház erkélyén keletkezett a tűz, főleg ruhaneműk gyulladtak meg, majd a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére. A lakókat kimenekítik az épületből. - © MTI Fotó: Vajda János
Miskolc – Továbbra is tartanak az utómunkálatok, valamint a tűzvizsgálat Miskolcon abban a lakótömbben, amelynek tetőterében több lakás kigyulladt pénteken délután, egyelőre még nem tudni, hogy a tüzet mi okozta – mondta Dojcsák Dávid, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Miskolc belvárosában, a Corvin utcában egy társasház tetőszerkezete égett, az épületből hatvan embert menekítettek ki, közülük többen már visszatérhetek otthonukba. Négy lakás lakhatatlanná vált a tűzben, így tizenhét ember rokonoknál tölti az éjszakát.

– MTI –


Tűz Miskolc belvárosában, tűzoltók menekítették a lakókat

Miskolc – Tűz keletkezett Miskolcon egy harmadik emeleti lakás erkélyén a Corvin utcában pénteken délután.