Négy közúti baleset és hozzátartozók közötti erőszak Borsodban

Illusztráció
Illusztráció - © Forrás: Thinkstock
Miskolc, Kazincbarcika, Tiszaújváros, Sárospatak, Encs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. május 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. május 10-én a Miskolci- és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy-egy férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci rendőrök egy, míg az encsi járőrök két, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

A tiszaújvárosi-, a sárospataki- és a miskolci egyenruhások egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

-Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-