Négy körözött személyt fogtak el a borsodi zsaruk

Akt.:
Négy körözött személyt fogtak el a borsodi zsaruk
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sárospatak, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. július 5-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. július 5-én a Miskolci-, a Sárospataki-, az Ózdi-, a Sátoraljaújhelyi- és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság összesen hat fővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt, a távoltartó határozat szabályainak megszegése, valótlan bejelentés, rendzavarás, illetve tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseteken túlmenően a miskolci-, a kazincbarcikai-, az ózdi- és a tiszaújvárosi egyenruhások egy-egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe, míg az ózdi járőrök további egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –