hóhelyzet

2019.12.02. 20:01

Riasztást adott ki a rendőrség a csúszós utak miatt

Megyeszerte lefagytak, síkosak az utak, szinte folyamatosak a balesetek, ezért a rend őrei óvatosságra intenek!

Tajthy Ákos

Forrás: Illusztráció/ÉM

Több mint harminc baleset történt a megye útjain hétfő estig – közölte szerkesztőségünkkel Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

– A kora esti órákban az M3-as autópálya borsodi szakaszán, a Budapest felé összesen három koccanásos baleset történt, a 164-es és a 167 kilométer között a Tisza-híd és Tiszaújváros között viszont nyolc autó ütközött össze, ebben a balesetben összesen négyen sérültek meg – mondta.

Nem sokkal később Ónod környékén is baleset történt utóbbi esetben egy kisgyermek is megsérült. A rendőrség szerint mindegyik baleset a megváltozott útviszonyokra, a ködre és a csúszós útra vezethető vissza.

– Borsod megye egész területén le vannak fagyva, síkosak az utak, ezért azt kérjük az autósoktól, hogy mindenki csak a téli viszonyokra felkészített autóval, téli gumi használatával vágjon neki az utaknak, és az útviszonyoknak megfelelő sebességgel és körültekintéssel vezessenek! – tette hozzá Dobi Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában