Helyi közélet

2015.09.17. 11:51

Bolti lopásért kerül bíróság elé a két borsodi férfi

Ózd, Kazincbarcika, Putnok - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

Ózd, Kazincbarcika, Putnok - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 16-án történt rendőrségi eseményeiből. A megye rendőri szervei 2015. szeptember 16-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A Miskolci Rendőrkapitányság K. István 45 éves helyi lakossal, míg az Ózdi Rendőrkapitányság R. Jánosné 58 éves putnoki lakossal szemben tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt alkalmazott személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A sátoraljaújhelyi- és a kazincbarcikai egyenruhások két elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés további öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában