Négy baleset is személyi sérüléssel végződött Borsodban

Akt.:
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - © Fotók: police.hu
Miskolc, Ózd, Sárospatak – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. április 21-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén kettő, míg az Ózdi- és a Sárospataki Rendőrkapitányság illetékességi területén egy-egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

01_650

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset szintén négy esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

02_650

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően vegyenek részt a közúti forgalomban! Ne feledjék a legjobb megelőzés, ha betartják a közlekedési szabályokat!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

05_650


Vonat és személyautó ütközött Olaszliszkán

Vonat és személyautó ütközött Olaszliszkán

Olaszliszka – Egy Szerencs felől Sátoraljaújhely felé tartó vasúti szerelvény ütközött össze egy autóval Olaszliszkán, a Bánom úti vasúti átjáróban péntek délután.

Falnak ütközött egy Peugeot Miskolcon

Falnak ütközött egy Peugeot Miskolcon

Miskolc – Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami pénteken délután történt Miskolcon a Repülőtéri úton.

 

Ütközés után borult fel egy Peugeot Miskolcon

Ütközés után borult fel egy Peugeot Miskolcon

Miskolc – Ketten sérültek meg abban a balesetben, ami pénteken késő este történt Miskolcon a József Attila utcán.