Szabolcs-Szatmár-Bereg

2013.03.15. 13:50

Hólapátot ragadtak a közmunkások

Csengerújfalu - Csengerújfaluban péntek reggel 7 órakor 42 közmunkás kezdte meg a hó eltakarítását az utakról, a járdákról, 8 órakor pedig munkába állt az önkormányzati zetor is, amely segített a hó eltolásában.

Csengerújfalu - Csengerújfaluban péntek reggel 7 órakor 42 közmunkás kezdte meg a hó eltakarítását az utakról, a járdákról, 8 órakor pedig munkába állt az önkormányzati zetor is, amely segített a hó eltolásában.- Ezekbe a távoli kisfalvakba nem jutnak el a Közút járművei, vagy ha el is jutnak, akkor pedig már nincs hó. A környékbeli önkormányzatok csak magukra számíthatnak - mondta lapunknak Zsiga Mihály, Csengerújfalu polgármestere.

- Mindegyik önkormányzat teszi a dolgát, s ennek köszönhetően járhatóak az utak. Csengerújfaluban a fő- és mellékutakat egyaránt takarítják a Start munkaprogramban részt vevő közmunkások, de megtisztítják a hótól a mezőgazdasági utakat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!