Friss hírek

2009.09.22. 08:33

Burkolatjavítás és útfelújítás a fõvárosban

<p>Újabb hat helyen javítja az útburkolatot hétfõn a Fõvárosi Közterület-fenntartó Zrt Budapesten. Két útszakaszon pedig teljes körû útfelújítás kezdõdik.</p>

Hétfõ reggel fél héttõl délután három óráig a III. kerületi Pusztakúti úton, a XII. kerületben, a Jánoshegyi úton, a XIV. kerületben az Olof Palme sétányon, a XVI kerületi Újszász utcában és a XVIII. kerületben az Üllõi úton dolgoznak a Fõvárosi Közterület-fenntartó Zrt munkásai. Este 10-tõl másnap reggel 6 óráig pedig a X. kerületi Kõrösi Csoma Sándor úton számíthatnak korlátozásra emiatt az autósok. Arra kérik a sofõröket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszokon.

Közben a Fõvárosi Önkormányzat újabb két útszakaszon kezd teljes körû útfelújításba. Az egyik a IV. kerületi Külsõ Szilágyi úton, az Óceánárok utca és a Homoktövis utca közötti szakasz. Ezt a részt a tervek szerint október 27-én adják át a forgalomnak, addig irányonként csak egy sávban lehet közlekedni, 30 kilométeres óránkénti sebességgel, és parkolni sem lehet majd.

Felújítják a XVIII. kerületben a Baross utcát is az Üllõi út és a Margó Tivadar utca között, azt a tervek szerint október 3-án adják át. Addig teljesen lezárják az érintett szakaszt, csak a BKV járatai hajthatnak be, de a lakóingatlanokat meg lehet majd közelíteni.

A felújítási munkák egyébként jelenleg is több helyen tartanak, így például a XIX. kerületi Hunyadi utcában, a Thököly úton, a XV. kerületi Nyírpalota utcában, és a csepeli Szent István úton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!