Helyi közélet

2015.11.25. 14:43

Még hatékonyabb lesz az együttműködés Harsányban

Harsány - Közbiztonsági centrummá bővült a harsányi polgárőrbázis: a tavaly átadott létesítményben a helyi polgárőrség és a mezőőri szolgálat mellett helyet kapott egy körzeti megbízotti munkaállomás is.

Harsány - Közbiztonsági centrummá bővült a harsányi polgárőrbázis: a tavaly átadott létesítményben a helyi polgárőrség és a mezőőri szolgálat mellett helyet kapott egy körzeti megbízotti munkaállomás is. A rendőri feladat­ellátás új helyszínét november 19-én egy munkalátogatás alkalmával megtekintette dr. Bogyay Ferenc miskolci rend­őrkapitány és Trizner János őrsparancsnok. A rendőri vezetők a látogatás alkalmával a további együttműködési lehetőségekről folytattak egyeztetést Szabó Gergely polgármesterrel.

„A Harsányi Közbiztonsági Centrum létrehozásával még fokozottabbá válik a rendőri jelenlét településünkön. Önkormányzatunk nagyon fontosnak tartja a bűnmegelőzési feladatok támogatását. Ez a fejlesztés jó példája az önkormányzat és a Miskolci Rendőrkapitányság hatékony együttműködésének, melynek következő lépése lehet a települési térfigyelő kamerarendszer kiépítése” – tette hozzá Szabó Gergely.

ÉM-PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában