Naponta 500 ezerszer hangzik el Szikszó neve

Füzesséri József, Szikszó polgármestere
Füzesséri József, Szikszó polgármestere - © Fotó: Ádám János
Szikszó – „Ilyenkor január elején, úgy gondolom, hogy nagyon fontos megköszönni azoknak a munkáját, akik az óévben a város irányításában sokat dolgoztak” – nyilatkozta Füzesséri József, Szikszó polgármestere a múlt pénteki munkareggeli után, amelyen a képviselő-testület tagjai, az intézmények vezetői, a kft.-k igazgatói, az alapítványok elnökei, illetve a hivatal osztályvezetői és a jegyző vett részt.

– Ugyanakkor természetesen beszélgettünk az idei esztendő terveiről. Azokról az esetleges problémákról, amiket meg szeretnénk oldani.

A városvezető arról is beszélt, hogy „a Szikszón élő és dolgozó emberek büszkék arra, hogy az elmúlt években egy sikerszériának a tulajdonosai”.

– Ez nemcsak a mi érdemünk, hanem azoké a vállalkozásoké is, amelyek Szikszóra települtek. A körülményeket az itt élő, a vezetésben részt vevő emberek teremtették meg és a jövőben is ők fogják biztosítani – mondta Füzesséri József. – Azt látjuk, a településnek egyre jobb a hírre. Sokszor elmondom, hogy naponta 500 ezerszer hangzik el Szikszó neve: amikor valaki XIXO teát kér egy étteremben, egy benzinkúton, bárhol, ami egyedülálló ebben az országban, hiszen nincs talán másik város, melynek a nevét többször emlegetnék, mint Szikszóét. Hál’ Istennek elértük azt, hogy Szikszó neve jól hangzik, egyre többen keresnek meg minket, hogy szeretnének bekapcsolódni a munkába, szeretnék vállalkozásukat Szikszóra hozni. Ennek az előkészítésében viszont 2018-ban nagyon sok feladatunk lesz!

ÉM-JLI