Napi horoszkóp – szerda

Napi horoszkóp – szerda
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Szívósságát, kitartását és állhatatosságát a mai napon végre azok is elismerik, akik korábban szkeptikusak voltak Önnel szemben. Ma olyan feladatokat old meg, melyeken kollégái már napok óta dolgoznak, de nem jutottak a végére. Egy barátja csoportos kirándulásra hívja, ami így olcsóbb is és kellemesebb is, ráadásul nem lenne baj, ha leadna némi túlsúlyt. Fogadja hát el bátran, végre az egészségére is előnyös kikapcsolódási formát választana.

 

Bika 04.21.-05.21.
Újra kék az ég és melegen süt a nap. A viharfelhőket elfújta a szél, és a közelmúlt borús gondolatai mára egy csapásra eltűntek. Csoda ez, vagy csak tűnő álom? Valóág, hiszen egyszer minden rossz véget ér. Segítő kezek nyúlnak Önért, egyszeriben távlatokat és új célokat nyer az élete. Újra mer álmodni és tervezni, célokat maga elé kitűzni. Kilábalt a letargiából, ne feledje, kinek köszönheti ezt.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Gyakran összetéveszti a családját, a munkahelyét a lovardával, ahol az idomítás művészetét szeretné gyakorolni. Csak hát a „lovak” az ön esetében nagyon engedetlenek. Legkedvesebb szórakozása továbbra is a szerelem, de sajnos néha vurstlinak nézi. Ne legyen igazságtalan. Ha többen dolgoztak együtt, akkor az eredmény mindenki érdeme. Ne dicsekedjen tehát úgy, mintha egyedül Önt illetné meg.

 

Rák 06.22.-07.22.
Sikerült megúsznia a tegnapi napot baj nélkül, és ez jó érzéssel tölti el. Most még nem lazíthat, még nem végleges az elbocsátandók listája. Az biztató, hogy a főnöke megdicsérte a munkáját, kiemelte a teljesítményét. Még az is lehet, hogy soron kívül jutalmat kap. Ossza meg családjával a jókedvét, és a pénzt is. Ünnepeljenek közösen, hisz sok áldozatot követelt tőlük is az Ön rendkívüli munkamániája.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Bonyolult, már-már feloldhatatlan pénzügyi probléma előtt áll. Nem tudja, mivel árt többet önmagának, ha tudomást sem vesz a dologról, vagy ha villámgyorsan cselekszik és menekül. Szerencsére még vannak igazi barátai, sőt, olyanoktól is segítséget kaphat, akiktől egyáltalán nem várta. Így végül a nap végére megoldódnak a gondjai. Mindenesetre nehéz nap áll Ön mögött, de most legalább kiismerhette, kik állnak igazán Ön mellett, kikre számíthat.

 

Szűz 08.24.-09.23.
A mai nap ellentmondásos lesz. Munkahelyén annyira kihozzák a sodrából, hogy még a felmondás is megfordul a fejében. Ám az is lehetséges, hogy Önnek mondanak fel. Ha Képes uralkodni önmagán, az érzelmein és az indulatain, és nem szólalkozik össze a feletteseivel, jutalom lehet az osztályrésze. Tehát ma jól vigyázzon arra, hogy mit mond és kinek. Türtőztesse az Önben tomboló feszültségeket.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Komoly elhatározásra jutott: itt az ideje, hogy nagyobb lakásba költözzenek. Elvégre egyre csak gyarapszik a család. Ingatlanvásárláshoz azonban nemcsak szerencsére, hanem sok pénzre is szükség van. Nem érdemes kölcsönökben, hitelekben gondolkodnia, hisz az utóbbi időkben mindenhol azt hallani, hogy komoly gondokat jelenthet a későbbiekben a törlesztés. Inkább várja meg, amíg kedvezőbb ajánlatot kap, vagy gyűjtsön még több pénzt.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Nem elég a saját baja, otthon is kérdésekkel, követelésekkel zaklatják. Családja nem érti meg, hogy Önt teljesen lefoglalja a hivatása. Se kedve, se ideje eljárni a rokonság érdekében. Kezd elege lenni a zaklatásokból. Ahelyett, hogy hajlana a kérések teljesítésére, egyre merevebben elzárkózik. Ha nem jut jobb belátásra, még az is előfordulhat, hogy a családjával kénytelen lesz megszakítani a kapcsolatot. Ott tart, hogy már semmi másra, csak a függetlenségre és az egyedüllétre vágyik.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Bármihez is fog a mai napon, legyen nagyon óvatos. Könnyen összeütközésbe kerülhet a világgal, emiatt pedig sokat bosszankodhat. Egyénisége azonban átlendíti ezen a nehézségen is, nem hagyja, hogy a gondjai maguk alá temessék. Engedjen ma a partnere kívánságának és mozduljanak ki otthonról. Akár moziba, akár színházba szól a belépő, jót fog tenni egy kis kikapcsolódás és szórakozás.

 

Bak 12.22.-01.20.
Még mindig dühös, és ezért robbanékony. Diplomáciai érzéke mintha teljesen elhagyta volna. Sok esélye van rá, hogy az Ön számára legkedvesebbet is képes legyen megbántani. Ha felkészült erre, talán belátja, hogy csökkentenie kell az éles szavak számát. A gúny az ön nagy fegyvere. Ma nincs hozzá humora, hogy haszonnal forgassa. Akkor inkább maradjon csendben és ne szóljon. Talán így átvészelheti ezt a heves napot.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Egyik partner egy üzleti jellegű összejövetelre hívja. Új embereket ismer meg, akik közül nem egy a barátja lesz, akik a későbbiekben az előrejutásában is segíthetnek. Volt partnere úgy érzi, nem zárták le megfelelően a kapcsolatukat, ezért jelentkezik. Lehet, hogy csak bocsánatot akar kérni a „bűneiért”, de az sem kizárt, hogy mindent elölről szeretne kezdeni. Önön múlik, hogy képes-e a múltban elkövetett dolgaiért megbocsátani.

 

Halak 02.20.-03.20.
Nyugtalan napok állnak Ön előtt. Ne civódjon se ma, se a következő napokban a feletteseivel, még akkor sem, ha jelenleg elviselhetetlen a magatartásuk. Lazítson, engedje le a fáradt gőzt máshol, ne a munkahelyén. Törődjön inkább valamivel többet az egészségével, mozduljon ki a szabadba, kocogjon, fusson, ússzon. De azért őrizkedjen a túlzásoktól mind a sportban, mind az alkohol és a nikotin élvezetében.

Címkék: