Napi horoszkóp – szerda

Napi horoszkóp – szerda
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Tiltott érzelmi kapcsolat miatt robbanásveszélyessé válhat otthonában a helyzet. De veszélyben a szabadsága is, amiről most azt hiszi, hogy az önállóság felé viszi, arról rövidesen kiderülhet, hogy a legszorosabb bilincs. Ha külföldre készül utazni, lakása biztonságára ügyeljen. A munkában őrjítő helyzet alakulhat ki, de pontosan tudja, hogy a hatalmi harcban ki mellé kell állnia, és ezzel biztos befutó lehet az elkövetkező időben.

 

Bika 04.21.-05.21.
Eddig megszokta, hogy a pihenőnapok után nehezen jön bele a munkába. De ez most elmarad, mert munkahelyén mindjárt olyan feladattal bízzák meg, ami nem enged teret a lazításnak, dekoncentrációnak. Így hát nincs lehetőség egy kis lazításra, csendes hónapkezdésre, még ha Ön ezt is kívánná. Kisebb vitába keveredik a párjával. Egyet tehet, ha már elcsitult a vihar, négyszemközt megbeszélheti vele a dolgot – indulatok nélkül.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
A gyorsaság és a leleményesség az erőssége, de ezen a napon a racionalitásnak is nagyobb jelentőséget kell tulajdonítania. Pénzügyi problémái megoldódhatnak, ha a jogi képviselőjére hallgat, vagy az igazságérzetét kamatoztatja. Fontos, hogy kétes üzletekbe ne bocsátkozzon, és a tisztességes utat válassza. A szerelemben megnőnek az esélyei, ha szerény és nem hivalkodik a jó tulajdonságaival, csak önmagát adja.

 

Rák 06.22.-07.22.
Úgy zajlanak az események, hogy csak a fejét tudja kapkodni, és futni a megtörtént dolgok után. Nem panaszkodhat, hogy unalmas az élete. Nagy veszekedések nem fordulnak elő, csak kisebb nézeteltérések, azonban ez is elég ahhoz, hogy felmenjen a vérnyomása. Ne szívjon mindent mellre, kár rögtön megsértődnie, ha valaki nem ért Önnel egyet. Több türelemmel és megértéssel egyszerűbbé tehetné az életét.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Ha sikerülne a mai napon időt szakítania egy ráérős vásárlásra barátnőivel, lányával, nagyszerű darabokra lelhetne. Olyan ruhákat vehet, amilyenekre régóta vágyott, de vagy pénze nem volt rá, vagy méretben nem talált megfelelőt. Lehet, nem a kínálat lett bővebb, hanem az Ön derékbősége kisebb? Mégiscsak lett eredménye a sanyargató fogyókúrának? Adja át magát a mai napon az élvezeteknek, a feldobott hangulatnak, ráfért már Önre egy ilyen laza nap.

 

Szűz 08.24.-09.23.
A mai napon talán teljesül egy régi kívánsága: külföldre utazhat, vagy új lakásba költözhet. Mindenesetre új benyomások érik, és ezek boldogsággal töltik el. Felszabadult, vidám. Élvezi, hogy a dolgok a kedve szerint alakulnak. Úgy találja, hogy még az emberek is kedvesebbek Önhöz. Amúgy is jellemző Önre, hogy nagyon gyorsan eltörik a mécses, de elég egy kedves szó, és máris jókedvre derül.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Hirtelen olyan nehézségekkel kell szembenéznie, amelyek egyaránt lehetnek anyagi vagy érzelmi természetűek. Úgy érzi, hogy elveszítette a lába alól a talajt, hogy ismét elindult a lejtőn lefelé, és nincs senki és semmi, amibe hirtelen belekapaszkodhatna. Egyedül kell megvívnia a csatát. Az is elképzelhető, hogy azt érzi, nincs is értelme a ringbe szállni, hagyja veszni az egészet. Ön tudja…

 

Skorpió 10.24.-11.22.
A kozmikus tér még mindig Önnek dolgozik. Így aztán elképzelhető, hogy pénzügyi gondjai egy nem várt lehetőségnek köszönhetően megoldódnak – esetleg egy örökség révén. Betegségéből simán kilábal, avagy a közlekedésben szerencsésen elkerül egy összeütközést, ami tragikus kimenetelű lehetett volna. Persze azért legyen óvatos, Fortuna kegyeiből könnyű kiesni, ha valaki könnyelmű. Mindent Ön sem bízhat a szerencséjére.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Felsőbb helyről váratlanul támogatást kap, és ez egy csapásra megszünteti a problémáit, melyek eddig nyomasztóan hatottak Önre. Önmagának sem merte bevallani, hogy emiatt volt feszült és idegesebb mind a munkahelyén, mind családi körben. De ma Önre mosolygott a szerencse és ez rögtön más színben tünteti fel a világot. Ne felejtsen el bocsánatot kérni mindazoktól, akiket az elmúlt napokban megbántott.

 

Bak 12.22.-01.20.
Ragyogó, már ami a munkát illeti. Van miért dolgoznia és ez nem feltétlenül a fizetése. A belső hajtóerő is megvan, hogy kimagasló eredményeket érjen el. Ma hiába minden szándék, ami a munkájától eltérítené. Se lát, se hall. Ha építkezésbe vág bele, okosan ossza be az erejét. Nem valószínű, hogy mindent önkezével kell megcsinálnia, még ha most úgy érzi, hegyeket tudna elmozdítani. A szakmunkát bízza szakemberre.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Egy kifulladtnak tetsző barátság talán még megmenthető, ha egy ideig nem találkoznak egymással és hagyják lenyugodni magukat, átértékelni az elhangzott sértések alapjait. Elgondolkodik egyúttal a célkitűzéseiről és eltöpreng azon is, milyen életet találna ideálisnak. Üzleti partnere a barátságára is vágyik, és beszélgetéseik során Ön is rádöbben arra, mennyi minden közös Önökben. Egy tárgyalás a reményei szerint alakul.

 

Halak 02.20.-03.20.
Ismét nem tud parancsolni a vérmérsékletének. Ez oda vezet, hogy összevész a feletteseivel, vagy olyan emberekkel, akik komoly befolyást gyakorolhatnak az Ön sorsának alakulására. Talán jobb lenne, ha a mérgét máson töltené ki, és nem pont azokon, akikkel mindez kellemetlen következményekkel járhat. Összetűzéseik kellemetlen eredménye mindenképpen csak Önön csattanhat. Este adja át magát szívből a zenének.

Címkék: