Napi horoszkóp – péntek

Napi horoszkóp – péntek
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok. Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 Kos 03.21.-04.20.
Kedves Kos! Családi életében hajlamos a zsarnokoskodásra. Ennek persze családjában nem örülnek, aminek hangot is adnak. Vegye észre, hogy ez a fajta viselkedés mennyire megterhelő, fárasztó a környezetének. Szedje össze magát, és legyen egy kicsit magabiztosabb, és türelmesebb másokkal. A szerelemben sikerre számíthat, különösen akkor, ha partnerét is hagyja kibontakozni. És miért ne hagyná? Dőljön hátra, és élvezze az este további részeit.

Bika 04.21.-05.21.

Kedves Bika! Különféle meglepetéseket tartogat a mai nap. Hogy pozitívan hatnak-e Önre, az reagáló képességén múlik, semmi máson. Vigyáznia kell, hogy a ma kötött anyagi megállapodásokból semmiféleképpen se származzék hátránya, csakis előnye. Úgy tűnik üzleti tárgyalópartnerei nem mindenben korrektek, és megpróbálják kijátszani Önt. Fogadja kellő körültekintéssel az elmarasztalásokat, indokolatlannak bizonyultak.

Ikrek 05.21.-06.22

Kedves Ikrek! Érdemes volt tegnap határozottnak és persze kíváncsinak lennie. Van, hogy utóbbi tulajdonság nem túl előnyös, de most nagyon jól tette, hogy elő hagyta magából törni! Az a találkozás bizonyos vonatkozásokat – nem is lényegteleneket- új színben tüntetett fel. Éljen tudásával! A családi autót érdemes átnézetni szakemberrel, mert még a végén egy hosszabb út folyamán lerobbannak. Talán pont a magyar tenger felé tartva.
Rák 06.22.-07.22.
 
Kedves Rák! A sportban most sikerek várnak Önre. Az elmúlt időszak munkája megtérülni látszik, és ennek kifejezetten örül. Nem biztos, hogy ez érmekben vagy bajnoki címekben jelentkezik, hiszen ez aránylag kevesek számára érhető el. Mindenképpen sikernek számít az is, ami Önnek boldogságot, örömöt és élvezetet nyújt. Apró sikerélményt jelenthet egy hosszabb evezés vagy akár pár száz méter úszás is.
Oroszlán 07.23.-08.23.
 
Kedves Oroszlán! A mai nap nagy felismerése, hogy az élet mindig tartogat váratlan bonyodalmakat, de nem adhatja fel! Próbáljon meg egyedül győzni, menni fog! Ne becsülje le saját erejét, inkább támaszkodjon rá! Meg fog lepődni, milyen könnyedén jóra fordul minden. Talán még ma. Minden csak hozzáállás kérdése! A szerelemben is minden változó, cseppfolyós, ám ez mégis inkább ingerlő, semmint bosszantó.
Szűz 08.24.-09.23.
 
Kedves Szűz! Az a kivételes öröm éri, hogy nemcsak a maga, de mások életét is kedvezően tudja befolyásolni. Kiegyensúlyozottsága, töretlen munkakedve kisugárzik másokra is. Emellett tevőlegesen hozzá tud járulni ismerőse előmeneteléhez, aki rendkívül hálás lesz ezért a segítségért. Ne éreztesse, hogy milyen nagy támogatást nyújtott neki! Ez mások számára meglehetősen kellemetlen. Az élet úgyis többszörösen visszaadja Önnek azt a jót, amit tett!
Mérleg 09.24.-10.23.
 
Kedves Mérleg! Noha sok teendője maradt, bizakodó, úgy érzi, hogy győzi energiával. Munkakedve ismét töretlennek látszik. Halad előre, céljait sorra valósítja meg. Partnerével összekapnak valami jelentéktelen dolgon, de büszkeségből egyikük sem kezdeményezi a békülést. Ha ma mégis sikerülne ezt feloldani, szenvedélyes este várhat Önökre. Érdemes tehát a sértődöttséget félretenni, és megbékélni. A holnap még mindig ott van a problémák megoldására.
 
Skorpió 10.24.-11.22.
 
Kedves Skorpió! Minden rendben halad, tehát nyugodtan tervezhet a hétvégére egy városon, de legalábbis házon kívüli programot. Vigye magával párját, barátait, családját, ha úgy tartja kedve. Szervezzenek közös programokat, nyársalást, bográcsozást. Csiszolják össze még jobban a társaságot. Úgyis annyira eltávolodtak egymástól mostanság. Akár utazásra is vállalkozhat, most igazán kedvező az idő. Távolabbi célpontot is nyugodtan bevállalhatnak.

Nyilas 11.23.-12.21.

Kedves Nyilas! Autó helyett a tömegközlekedési eszközöket veszi igénybe. Régen tette már, de muszáj, benzinárak már-már az égbe szöknek. A világpiaci ár is csak holmi szemfényvesztés volna. Észreveszi, hogy sokkal gyorsabban ér a pontból B-be. A spórolás jegyében egy olcsó kis helyen ebédel. Étlen-szomjan távozik, mindent visszaküld, a marhahúsban nem szereti, ha romlott. Megúszott egy gyomormosást!
 
Bak 12.22.-01.20.
Kedves Bak! Végre megvalósíthatja dédelgetett álmát. A mai nap kiváló az utazásra. Ha a munka visszafogja, nem ez az utolsó lehetőség a pihenésre. Augusztusban kínálkozik még alkalom. A mostani út sikerrel kapcsolható a munkájához, amolyan tanulmányútnak tekinthető. Akaratát kedvesen képes keresztülvinni. Partnere szinte saját ötleteként fogja kezelni. Igyekezzen mindkettőjük érdekeit szem előtt tartva tervezni programjukat.

Vízöntő 01.21-02.19

Kedves Bak! Végre megvalósíthatja dédelgetett álmát. A mai nap kiváló az utazásra. Ha a munka visszafogja, nem ez az utolsó lehetőség a pihenésre. Augusztusban kínálkozik még alkalom. A mostani út sikerrel kapcsolható a munkájához, amolyan tanulmányútnak tekinthető. Akaratát kedvesen képes keresztülvinni. Partnere szinte saját ötleteként fogja kezelni. Igyekezzen mindkettőjük érdekeit szem előtt tartva tervezni programjukat.

Halak 02.20.-03.20.
 
Kedves Halak! Bizonyos információk- melyeket nem is Önnek címeztek- felkeltik az érdeklődését. Rövid idő alatt, kevés energia befektetéssel komoly eredményeket ér el, melyek felcsigázzák néhány üzletember kíváncsiságát. Szívesen bevennék Önt egy jónak ígérkező üzletbe, s csupán tehetségét várják cserébe. Ön pedig gondolkodás nélkül igent mond. Hogy is mondhatna nemet élete legjobb lehetőségére? Hajrá!

Kínai horoszkóp 2011