Napi horoszkóp – péntek

Napi horoszkóp – péntek
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Most jött el az ideje, hogy komolyabban elgondolkozzon a továbbtanuláson, továbbképzésen, vagy egy külföldi tanulmányúton. De akár az utazási, pénzügyi tranzakciókra irányuló tervei is szerencsésen alakulnak. Az elkövetkező évben látványos előretörés kerekedhet ki valamelyik mostani meghozott döntéséből. Szerencsés csillagzat alatt áll, most merjen nagyot álmodni, és olyan lépésre elszánni magát, amelytől eddig ódzkodott.

 

Bika 04.21.-05.21.
Elakadt a munkában és nem látja, merre van a kifelé vezető út. Az sem világos Ön előtt, hogy hol követte el a hibát, ha ez egyáltalán előfordult. Úgy látszik, nem marad más hátra, mint elölről kezdeni mindent. Fésülje át aprólékosan az eddigi munkáját, és önmaga derítse ki a kudarc okát. Ha megvan, legyen büszke önmagára, hiszen nem szorult más segítségére. De ne reklámozza a ballépését.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Változás várható a karrierjében, de hogy ez mennyire lesz kedvező, az nemcsak a szerencsétől, hanem az elmúlt időszakban végzett munkájától is függ. Lehet, hogy mindent elölről kell kezdenie, újra kell felépítenie. Ezúttal azonban illúziók nélkül. Ne száguldjon a gépkocsijával, mintha nyár lenne. Elég néhány méternyi észrevétlen csúszós útszakasz, vagy egy szélátfúvás, és már kész is a baj.

 

Rák 06.22.-07.22.
Nehéz nap vár ma Önre. Minden apró eredményért foggal-körömmel kell megküzdenie, de ne adja fel, még ha reménytelennek látszik is első nekifutásra. Sikerülni fog. A legnehezebb feladata, hogy legyőzze önmagát, és bocsánatot kérjen attól a barátjától, akit tegnap mélyen megbántott. Annál is inkább, mert neki lett igaza. Most nem elég úgy tenni, mintha mi sem történt volna, ki kell engesztelnie.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Széttárt karokkal, értetlenül áll az emberek viselkedése előtt. Mintha mindenki a kivárást választaná. A döntés kockázatát senki sem meri felvállalni, pedig gyors és határozott válaszra volna szükség. Mindenki Öntől várja a határozott lépést, pedig ehhez mások közreműködésére is szükség van. Ne siettesse őket, mert ezzel csak ronthat a helyzeten. Ne idegeskedjék tovább, mert rontja az esélyeit, próbálja meg elterelni a figyelmét erről a kérdésről.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Jobbat már nem is kívánhatna a mai napnál: a szerencse most szinte kitünteti a figyelmével. Régi ügyei jó irányba mozdulhatnak el a holtpontról, és amikbe most kezd bele, azok is beváltják a hozzáfűzött reményeket. Ne habozzon tehát, lásson hozzá a tervei megvalósításához. Most ragadja üstökön a szerencséjét, amíg még lehet. Csodálatos estéje lesz kettesben partnerével, bátran engedje el magát és hagyja, hogy kényeztessék.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Legrosszabb álmaiban sem gondolta, hogy éppen most kerül válságba szerelmük. Partnere egyértelműen válaszút elé állítja. A döntés nagyon nehéz. Vagy mellette marad, és elfogadja az ő feltételeit, vagy odébbáll. Képtelen azonnal megadni a választ, bár a szíve mélyén már döntött. Ez ügyben nem várhat tanácsot, segítséget. Egyedül kell határoznia, és lehetőleg gyorsan. Bárhogyan is határoz, tartson ki elképzelése mellett.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Ettől a naptól ne várjon túl sokat, akkor legalább nem fog csalódni. Legokosabb, ha befejezi a legsürgősebb munkáit, és programot szervez a hétvégére. Elképzelhető, hogy a munkatársai vagy a barátai meghívják a nyaralójukba. Éljen a felkínált lehetőséggel. Egy komplikált szívügyben tanácsát kérik ki. Legyen diplomatikus, de ne foglaljon állást, ne adjon megoldást a segítségkérő kezébe. Később csak megbánná.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Eseménydús napra ébredt. Ez a péntek sokat ígér. Többszörös próbatételre számítson. Munkahelyén, az iskolában, családi körben és barátai között legyen észnél. Bízzunk benne, hogy rendelkezik a megfelelő tartalékokkal, mert ma minden erejére szüksége lesz. Partnerével veszekedésre, vitára kerülhet sor. Ha diplomatikusan viselkedik, társát megbékítheti. Ellenkező esetben a helyzet válságosra fordulhat.

 

Bak 12.22.-01.20.
Vágyakozva tervezgeti a nyaralását, de egyelőre a négy fal közé van beszorítva. Nehéz elfogadni, hogy előbb meg kell keresnie a rávalót. Egy porcikája sem kívánja az adminisztrációs munkát, a szakadatlan telefonhívásokat, de eközben lebegjen a szeme előtt a szent cél. Esélye van arra is, hogy valami testhezálló feladatot kapjon. Vasárnap jelenése lesz. Ne akkor bosszankodjon, hogy „nincs egy rongya”, amit felvehetne.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Ma legyen gyanakvó azokkal szemben, akik gátlástalanul, szemtől-szembe dicsérik. Gondolkodjon el azon, vajon tényleg minden cél, hátsó szándék nélkül teszik? Ne sajnálja kidobni a megunt kacatjait és haszonleső barátait, így könnyebben kezdi a májust is. Szabaduljon meg azon terheitől, akik tervei megvalósításában csak visszahúzzák, vagy gátolják, építő jellegű kritika helyett mázosan tolják a szekerét.

 

Halak 02.20.-03.20.
Ha problémái vannak, akkor legalább magának vallja be becsületesen, hogy azokat saját maga okozta. Ismét közömbösséggel próbál védekezni, Ez azonban pillanatnyilag nem fogja előrelendíteni az ügyeit egy pillanatig sem. Ám semmi értelme, hogy az egyik végletből a másikba essen. Keresse meg azt az arany középutat, amelyen haladva céljait, terveit megvalósíthatja, és nem kíván áldozatokat.

Címkék: