Napi horoszkóp – kedd

Akt.:
Napi horoszkóp – kedd
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok. Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 Kos 03.21.-04.20.
Megfontolandónak, okosnak tartják, amit mond, de mondhatná szebben! Nem mindegy, hogy milyen stílusban közli mondandóját. Kritikai megjegyzésének nem könnyű felhőtlenül örülni, mert túl élesen fogalmaz. Ha Ön kap kritikát, próbálja meg okosan kezelni, és nem kiakadni. Vajon van alapja? Ha tapintatosabb lenne, ha figyelembe venné, hogy másnak is van lelke, még előbb célba érnének indítványai.

Bika 04.21.-05.21.
Egyszer fent, másszor lent. Jellemző ez jóformán mindenre, ami az élettel kapcsolatos: szerelem, munka, pénz, karrier, stb. Ma nem is tudja, hogy hol érzi magát. Egyszer fent az egekben, egyszer pedig mintha gödörbe esett volna. Nagyon keveseknek adatik meg csupán, hogy életüket az egyenletesség jellemezze. S talán lehet hogy ez is csak látszat. A tengerben a felszín alatt mindig nyugalom van, az életben sajnos éppen fordítva is lehet.

Ikrek 05.21.-06.22
Minden rendben alakul életében. Rájött, hogy senki sem akart túljárni az eszén, legföljebb csak Ön volt egy kicsit hitetlen vagy a kelleténél rosszindulatúbb. Végre ideje lenne levetkőzni üldözési mániáját. Ne tétovázzon tehát, vallja be töredelmesen, ha tévedett, sokkal jobban fog kijönni így a fennálló szituációból. Ha esetleg párjával veszik össze, érdemes leülni, és átbeszélni még mielőtt eldurvulna a vita.

Rák 06.22.-07.22.
Melegszik az idő, s most már nem jár veszélyekkel, ha a vízparton tölti a szabadidejét. Van is rá ideje, ugyanis valószínű, hogy mostanra vette ki szabadságát. Kedves versesköteteit még véletlenül se hagyja otthon! Két sor most sok mindenre fényt deríthet, sok mindent megmagyarázhat. Ön tudja, hol kell keresnie! A konyha közelébe jobb, ha ma nem megy, ugyanis még a végén valamiféle balesetet szenved!
Oroszlán 07.23.-08.23.
A bizonytalanság napjai után ez a mai kis sikereket hoz, amelyek kedvet csinálnak a további munkához. Remek ötletei támadnak, vég nélkül, egyik a másik után. Ma csak jegyezze fel őket, megvalósításukba ne fogjon! A kivitelezést halassza későbbre! Magánéletében egymásnak ellentmondó vélemények között kell igazságot tennie. Nem lesz könnyű dolga! Kellő odafigyeléssel azonban meg tudja oldani a nehézségeket!
Szűz 08.24.-09.23.
Az események terveit szolgálják. Nem véletlenül, ugyanis eddig hitt céljában, és most minden összeállt, és Önt segítik Most minden lehetőség megnyílik Ön előtt. Elsősorban az alapos, gondos előkészítéssel foglalkozzon, hogy később ne érje csalódás! Közelebbi ismeretségbe kerül egy olyan fiatalemberrel, aki jelentősen meghatározza terveinek valóra válását. Figyeljen oda kapcsolatukra, nagy szerepe lehet az életében.
Mérleg 09.24.-10.23.
Most aztán igazán elemében van. Rengeteg energiája van, nem is érti, honnan. Új ötletei, szellemes előadásmódja valódi sikereket és megbecsülést jelenthetnek hivatásában. Ha művészettel foglalkozik, különösen termékeny lehet ma, ez nem kérdéses. A szerelemben ma nem olyan érdeklődő, mint máskor, de még a mostani unottsága is az Ön malmára hajtja a vizet, mert mások érdeklődését viszont felkelti.
 
Skorpió 10.24.-11.22.
Látszik, nem képes nyugton maradni. Nem bírja ki, ha Ön nélkül történik valami, egyszerűen mindennek a részese akar lenni. Pedig nem ártana egy kicsit kívülről szemlélni a világot, környezetét. Új fölfedezéseket tehet, és nem is akármilyeneket. Próbálja elfoglalni magát, például kiránduljon, evezzen, ússzon. Kapcsolja ki az agyát, szüksége lesz rá. Mi lenne, ha mára szabadságot venne ki?

Nyilas 11.23.-12.21.
Furcsa tünetei vannak. Úgy véli- helyesen-, hogy a gyógyulás nem bízhat a véletlenre. Orvoshoz kell fordulnia! Okosan gondolkodik, így nagyobb bajnak veheti elejét. Igaz, sokat kell várakoznia, és apróbb kellemetlenségekre is számíthat. Megkönnyebbült, de az nem mondható, hogy boldog.

 
Bak 12.22.-01.20.
Nagyon jól forog az agya és a nyelve. Átgondoltan, meggyőzően beszél. Másokra gyakorolt magnetikus hatását ne arra használja, hogy saját hasznára, másnak kárára legyen. Ne rövidítsen meg senkit, csak azért, mert képes uralkodni rajta. Ingatlanügyeit ma kellene elintéznie! Ne felejtse el megnézni előzetesen, mikor van félfogadás, nehogy hiába fáradjon. Nagyon bosszantaná. Körültekintéssel érdemes még a bevásárlásait is intézni.

Vízöntő 01.21-02.19
Úgy látszik, minden összeesküdött Ön ellen. Az emberek még hagyján- már megszokta gáncsoskodásukat-, de a tárgyaktól igazán nem várta volna ezt a méltatlan viselkedést! Bajok lehetnek az autójával, a háztartási gépekkel, a lifttel (csak benne ne rekedjen!), vagy bármivel. Ma legyen felettébb óvatos! Legjobban teszi, ha egyszerűen elkerüli ezeket a dolgokat- már amennyire lehetséges.

Halak 02.20.-03.20.
Nem telik ma el úgy egy óra sem, hogy ne húzná fel valamiért az orrát. Nagyon sértődős, érzékeny kedvében van, pillanatok alatt összerúgja a port mindenkivel. Kár összevesznie azért az egész környezetével, mert ilyen túlfűtött hangulatban van. Inkább használja ki ezt az állapotát, és intézze el hivatali teendőit. Ha ez sem elég, délután menjen el, fusson egy kört. Meglássa jót fog tenni.

Kínai horoszkóp 2011


Címkék: