Napi horoszkóp – hétfő

Napi horoszkóp – hétfő
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Az elkövetkezendő időszakban figyeljen egy kicsit jobban az egészsége állapotára. A fejfájás, a vérnyomás megpróbál Önnel sógorságot kötni. Ne hagyja! Kevesebbet tartózkodjon a napon, és a betegségét befolyásoló zónákban. Ezért, ha családja életében zavar keletkezik, ne avatkozzon bele. Hagyja, hogy mindenki oldja meg a saját problémáját. Most inkább Ön fogadja el családtagjai segítségét.

 

Bika 04.21.-05.21.
Ha egyetlen rossz hír megjelenik, a többi a nyomába szegődik. Már korán reggel elszomorító híradás jut el Önhöz, és még igazán végig sem tudja gondolni, hogy milyen következményekkel jár, máris egy ismerősről kap tragikus hírt. És hogy a mai „fekete nap” teljes legyen, megtudja, hogy a pályázatát is elutasították. E híradások közül egy is éppen elég lett volna. Nem csoda, hogy nem tudja feldolgozni, megemészteni őket.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Ha eddig szinte megszállottan dolgozott, akkor munkája nyomán olyan pozícióba juthat, ahol nagy népszerűséget vívhat ki magának. Elfelejtette, hogy előbb vagy utóbb, de mindenért fizetni kell? Miért nem tesz végre beismerő vallomást? Szerelmi téren pedig meglepetést tartogatnak a bolygók: egy váratlan esemény alaposan kizökkenti a régi kerékvágásból. Hogy jó irányba-e, az attól függ, milyen erős szálak fűzik a partneréhez.

 

Rák 06.22.-07.22.
Használja ki a hirtelen feltámadt nekibuzdulását. Önnél ez úgysem tart sokáig, viszont ilyenkor hihetetlen dolgokra képes, mind szellemi, mind fizikai téren. A mai napon meglepő fordulatra számíthat, mind a munkájában, mind a magánéletében. Egy biztos: nem ülhet nyugodtan a babérjain. Nem szép dolog ugyan, de rendszerezze az ismeretségeit hasznossági szempontokból. Szüksége lehet rá a héten.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Már megint elkésett. Fölöttébb unalmas, hogy állandóan várni kell rá. Nagyon bosszantja ez az állandósult „program”, de semmit nem tud tenni ellene. Úgy érzi, hogy kihasználja, hogy csúfot űz az Ön érzelmeiből, mégsem tud megszabadulni az érzéstől. Ha végre megérkezik, alapjában változik meg minden, minden megszépül. Egyszerűen nem tud haragudni rá. Ma ne engedje, hogy kicsússzon a kezéből, és kérdezzen rá, vajon Ön mennyire fontos neki.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Kiváló napra ébredt. Remek formában vág neki az új hétnek. Szinte fél kézzel oldja meg a legbonyolultabb, máskor halogatott feladatokat is. Ma nem ismer akadályt sem a szerelemben, sem az alkotómunkában. A boldogság majd szétfeszíti, szerelme fellángol, szexuális étvágya már-már telhetetlen. Felejthetetlen élményekkel boldogítja partnerét. A mai nap kapcsolatuk egyik csúcspontja lehet.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Elkövet néhány apró hibát, de szerencsére nem lesz ezeknek komoly következményük. Lelkiismeret-furdalása azonban nem hagyja nyugodni, és addig dolgozik, amíg mégiscsak a helyre hozza a tévedéseit. Ha nincs is kedve részt venni az esti partin, ne érzékeltesse ezt a partnerével, hiszen Ön is tudja jól, hogy ő mennyire készült erre. Néhány órát igazán kibír egy csendes sarokban, aztán már a szerelme is unni fogja.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
A mai napon, a munkahelyén, a hivatásában nem ér el látványos sikereket, eredményeket. Ez azzal is magyarázható, hogy sokféle munkát vállal, több megbízásnak is eleget tesz. Legyen mértéktartóbb, ha kizsigereli magát, nem marad ereje az igazán jelentős feladatokra. Most különösen fontos lenne, hogy ne váltsa aprópénzre a képességeit. Olyan alkotói periódusba érkezett, amikor nagy dolgok létrehozására lehet képes.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Korábbi befektetése, melyet igazából már leírt veszteségként, most váratlanul kamatozni kezd. Legyen megfontolt anyagi kérdésekben, a nem remélt bevétel ellenére is takarékoskodjon. Családi életét nevelési problémák keserítik meg, partnerével a mai napon ismételten könnyen összeveszhet. Pedig olyan, csip-csup ügyekben nem értenek egyet, melyeken csak nevetni kellene, az élet nagy dolgaiban remekül szót értenek.

 

Bak 12.22.-01.20.
Talán a szokásos hétfői hangulat, talán az időjárás miatt, a mai napon hallgatag. Reggel feltétlenül informálódjon az útlezárásokról, mert már azzal megpecsételődhet a napja, hogy elkésik egy fontos tárgyalásról, találkozóról. Ma nem lenne szerencsés, ha más venné fel a telefonját, illetéktelen bontaná fel a postáját, olvasná el e-mailjeit. Olyan üzenetet kap ugyanis, amely nem juthat más kezébe. Legyen résen.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Vállalkozó kedvben ma nem szenved hiányt. Ám ami a türelmét illeti, na, az már hagy maga után kívánni valót. Mától kezdve csak olyasmivel foglalkozzon, ami tűzzel, vegyszerekkel kapcsolatos, persze kellő óvatossággal. Ma lesz a kritikus napja anyagi szempontból. Bele ne ugorjon valamilyen alkalmi vételbe, mert hamar kiderül, miért is tűnt olyan vonzónak az ajánlat. Legyen egy kicsit könnyedebb, mosolygósabb, mint amilyen az elmúlt héten volt.

 

Halak 02.20.-03.20.
Ez a hét különösebb események nélkül kezdődik. Ön ezúttal sem fél a kockázatvállalástól és megpróbálja a szerencséjét üstökön ragadni. Ám azt ne feledje el, hogy csak akkor kerülheti el a csalódásokat és a komolyabb veszteségeket mind anyagi, mind hivatali téren, ha gondosan eltervez mindent és elkerüli a rögtönzéseket. Egy szeretett személynek – belső meggyőződésből – messzemenő engedményeket tesz.

Címkék: