Napi horoszkóp – csütörtök

Napi horoszkóp – csütörtök
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Sok minden, ami mostanában történik Önnel, puszta véletlen, és amit valószínűnek tart, az egyáltalán nem úgy sül el, ahogy Ön eredetileg eltervezte. Egy utazás, vagy egy hatósági döntés sokkal jobban is elsülhet, nem csak rosszabbul. Minden azon múlik, mennyire tud kiállni véleménye mellet, milyen indokokkal tudja érdekeit érvényesíteni. Ma ne hajtson a munka érdemrendjére, lazítson kicsit, gondolkodjon, meditáljon.

 

Bika 04.21.-05.21.
Az Önre bízott feladatok nem kívánnak különösebb erőfeszítést Öntől, amúgy rutinból is könnyen megoldhatóak. Kiegyensúlyozottsága, lelki békéje most arra is alkalmassá teszi, amibe máskor még hét ökörrel sem lehetne belevonni: békebíróként lép fel egy kellemetlen vitás ügyben. Ez nem egy hálás feladat, még akkor sem, ha jól dönt, hát még akkor, ha hibázik. Gondolja csak meg hát alaposan, hogy kinek ad igazat.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Ha ma nyitott szemmel lesi az Önt közvetlenül körülvevő kollégákat, észreveheti, hogy valaki teljesen odalenne az örömtől, ha Ön hajlandó lenne elfogadni a közeledését. Ha örömmel fogadja, ezáltal még vonzóbbá válik. Az esti órákban egy régen szem elől vesztett ismerős felbukkanására számíthat, aki láthatólag komolyan érdeklődik Ön iránt szakmailag. Talán a tarsolyában egy olyan ajánlat, amiről az elmúlt időkben álmodott…

 

Rák 06.22.-07.22.
Nagy kár, hogy a legtöbbször képtelen befogni a száját, túl sokat beszél, ráadásul meggondolatlanul, hirtelen felindulásból. Ha mindig ilyen nyíltan kiteregeti a kártyáit, nem fog sok sikert elérni üzleti téren. Amikor egyik barátja figyelmezteti erre, válogatás nélküli gorombaságokat vág a fejéhez. Pedig a lelke mélyén Ön is tudja, hogy nincs igaza. Kár megbántania a jóakaróit, tanúsítson inkább önfegyelmet.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Az elmúlt napok depressziója után különösen tudja értékelni az egészen apró, mások számára talán fel sem tűnő biztató jeleket is. Egy bátorító pillantás, egy meleg kézfogás, egy érdeklődő telefonhívás szinte gyógyírként hat sérült lelkére. Ne keressen most zajos sikerélményeket, inkább húzódjon vissza csigaházába egy kis időre. Nem arról van szó, hogy sebeit nyalogatva dühödten nézzen a világra, hanem csupán egy kis kikapcsolódásról.

 

Szűz 08.24.-09.23.
A mai nap a meglepetések napja. Már azt hitte, hogy a szakmájában elfelejtették, leírták, és most váratlanul elismerésben részesítik. Ez most ismét meggyőzi arról, hogy igenis érdemes becsülettel helytállni, mert észreveszik, és a jó végül elnyeri méltó jutalmát. Egy ilyen napon nem szabad a négy fal között, némán ünnepelni. Irány a szabadság, a friss levegő, irány a társaság, a felszabadult ünneplés.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Nem az a típus, aki meghátrál, vagy feladja a harcot, még akkor sem, ha mindenki más már úgy látja, vesztett. Addig küzd, amíg el nem éri a célját. Lassan, de biztosan halad. Délután akár már ünnepelhet is, bár kár volna előre inni a medve bőrére. Inkább szánja rá a szabadidejét, hogy elintézzen néhány hivatali ügyet. A siker itt ugyan elmarad, de legalább tanulhat belőle. És ez sem utolsó szempont.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Ez a nap is jól kezdődik: jutalommal, elismeréssel. Ma ismét úgy érzi, hogy jó, szerencsés csillagzat alatt áll: bármibe fog is bele, a kedve szerint rendeződik el. Új kezdeményezésre is alkalmat ad az időpont: alkotóereje teljében érezheti magát, valósággal ontja az ötleteket. Egy valamit azért igyekezzék elkerülni: az indokolatlan, oktalan féltékenységet. Ha megőrzi a tiszta gondolkodását, kiváló napot zárhat.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Ma „holtbiztos” tippeket kap, de jól gondolja meg, igazak-e. Ellenőrizze a háttér információkat, de azt az illetőt is, akitől kapja. A nap megfelelő rövid utazásokra és kisebb, nagyobb téttel nem járó tárgyalásokra. Legyen mindenkihez egy jó szava. Higgye el, ezt elvárják Öntől. Ne ábrándítson ki senkit csak azért, mert úgy érzi, hogy most minden rendben van. A szerelemben szenvedélyes odaadásban lesz része.

 

Bak 12.22.-01.20.
Az elmúlt napok megerőltető munkái nyomán alig tud megmoccanni. Nem elsősorban fizikai, sokkal inkább szellemi fáradtságot érez. Engedélyezzen magának néhány óra külön pihenést. Nem jelent akkora kiesést, mintha nem kúrálja a bajt. Könnyelműen megígért valakinek valamit, amiről szépecskén elfeledkezett. Zsúfolt programja miatt ez érthető, csak éppen roppant kellemetlen. Ne borítson fátylat rá, épp ellenkezőleg: inkább tisztázza, és kérjen elnézést.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Remek ötletei támadnak ezekben a napokban, de nem szabad ezeket világgá kürtölni. Jobban járna, ha csendben maradna és inkább a megvalósításának módjáról gondolkodna. Ha használja az eszét, látványos sikereket érhet el a hét hátralévő részében. Természetesen, ha sikerül véghezvinni, az pénzt is hoz a konyhára. Előre azonban ne örüljön, és főleg ne kezdje el máris elkölteni azt, amit még nem kapott meg.

 

Halak 02.20.-03.20.
Ez a nap tele van tettvággyal, még akkor is, ha ez nem irányul egy meghatározott feladat végrehajtására. Még azt sem mondhatja el, hogy sikeresen lezárta függőben lévő ügyeit. Mégis a sok vidámságtól az élet nehézség nélkülinek és egyszerűnek látszik, kedve majd kicsattan. Olyan embereket ismer meg, akik később sokat jelentenek Önnek. Nem elsősorban szakmai téren, sokkal inkább a magánéletében.