Napi horoszkóp – 2019. március 8.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2019. március 8.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Kos jegyébe lépett. Megfontoltságával és magabiztos fellépésével ma ügyesen kikerülheti a kisebb kellemetlenségeket.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kellemetlenségek várhatók a családi életében, és problémák látszanak az otthonában. A család idősebb hölgytagjai közül valaki megbetegedhet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Fontos kérdésben várhatják ma az ön döntését. Ne halogassa, ma jót jeleznek a csillagok, képes lesz racionálisan választani. Az érzelmi élete viharos, de ez ma nem számít.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a tüzes Kos jegyében van. Legyen óvatos a konyhában, mert most az éles szerszámok baleseteket okozhatnak.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Beköszönthet a szerelem az életébe, esetleg megismerkedhet valakivel, akivel jó barátságot köt. A mai nap alkalmas az alkotásra, tervezésre.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szellemi éberségének köszönhetően könnyen megérti és felfogja a dolgokat. Alkalmas a mai nap tanulásra, kutatásra, tervezésre, írásra, olvasásra, izgalmas beszélgetésekre, mindenféle szellemi tevékenységre.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bár lesz ön körül feszültség bőven, kerülje a viszálykodást és a problémákat! Energiáit fordítsa inkább egy nagyszerű kaland megszervezésére.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mindenkinek lesz kifogása a másikkal szemben, és ön is konfliktusba keveredhet. Este tartsa távol magát a megerőltető tevékenységektől.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold már a Kos jegyében van. Egy nyugtalan éjszaka után korán jön az ébredés. A pénzkereséshez minden lehetősége adott, de amit megszerzett, azt ne szórja el rögtön!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Legyen rendkívül óvatos ma, különösen vezetés közben. Ne nyomja annyira a gázpedált, nem éri meg ész nélkül hajtani!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Rejtett feszültségek kerülhetnek felszínre a családjában, tudnia kell azonban, hogy az ilyen konfliktusok nem mindig azok, aminek látszanak.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Erőteljes érzelmi megnyilvánulások jellemzik az ellenkező nemhez fűződő kapcsolatait. Mind a szeretetet, mind a gyűlöletet a zsigereiben fogja érezni. Élete mély érzelmi színezetet kap.


Washington - A szénhidrátok megvonása árthat a szívnek, az alacsony szénhidráttartalmú étrenden élők, vagyis a kevés gabonát, gyümölcsöt és keményítőben gazdag zöldségeket fogyasztók esetében jelentősen nő a pitvarfibrilláció (AFib), a leggyakoribb szívritmuszavar kockázata - állapították meg kínai ...

London - Kismértékben növelheti az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát a hosszú távon, szájon át alkalmazott hormonterápia menopauza utáni nők esetében - derítették ki finn kutatók. A kutatók hangsúlyozzák, hogy az abszolút kockázat kicsi - évente 9-18 eset tízezer nő közül -, és nem jelent k...