Napi horoszkóp – 2019. március 28.

Napi horoszkóp – 2019. március 28.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Bak jegyében áll, időt és alkalmat nyújt önnek arra, hogy egy kicsit élvezze az életet! Gondoskodjon a kényelméről, és élvezze azt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Törődjön többet a kedvesével, aki elhanyagolva érzi magát. Ossza meg vele az érzéseit, csak így jöhet létre önök közt a harmónia!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr holnap végre előreindul. Bár elsőre úgy tűnik, hogy egy problémára csak kerülő úton találhat megoldást, végül rájön, hogyan oldhatja meg a dolgot sokkal egyszerűbben.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az anyagi javak a legfontosabb téma a mai napon. Talán tisztáznia kellene ezzel kapcsolatban néhány részletet a bankkal vagy a kedvesével.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Délután lehet, hogy egy nagyon szép élményben lesz része, egy nagy meglepetés éri. Este is kellemes órák várnak önre.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Merkúr holnap már előreindul, de ma még hátráltathatja néhány dologban. Próbáljon meg a lényeges dolgokra összpontosítani. Kívánságainak nem sok közük van a reális lehetőségekhez.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most kiállhat másokért, segíthet nekik, megmutathatja, mit kell tenniük anélkül, hogy manipulálná vagy kényszerítené őket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Éppen itt volt az ideje, de végre elismerik a tehetségét. Ha eddig nem azzal foglalkozott, amihez igazán ért, akkor a mai nap ebben is fordulatot hozhat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne menjen bele olyan helyzetekbe, amelyekben eleve vesztésre van ítélve, ne fecsérelje el az energiáját.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold az ön jegyébe lépett. Az otthon adódó munkákat ma fél kézzel elintézheti. Egy egyeztetés a többiekkel nagyon jól sikerülhet. Könnyen adódhat ma egy szerencsés eset.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ne kezdjen bele nagyobb feladatokba, könnyen becsaphatják. Túl hamar feladja, amihez hozzáfogott, így ne csodálkozzon azon, ha mások irányítani akarják önt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön hajlamos rá, hogy átvegye mások hangulatát, és ez ma különösen igaz önre. Most különösen érzékeny lehet, válogassa meg, hogy kikkel is találkozik.


A nők rejtélyes teremtések. Nemcsak gyönyörűek és kedvesek, de ritka tehetségesek abban, hogy különféle abszurd helyzetekbe keveredjenek. Hogy ez a túlzott kíváncsiságuknak vagy esetleg valami mágikus balszerencsének köszönhető, azt nem tudni…mindenesetre mutatunk néhány lányt, akik szempillantá...

Debrecen - Négyszeresére növeli a férfiak halálozásának kockázatát a gyermekükkel való rossz viszony. Hogyan tud a tudomány és a családbarát szemlélet együttműködni? – Kopp Mária orvos, pszichológus, a pszichológia akadémiai doktora néhány eredményét ismertette Székely András, a Kopp Mária Intéze...