Napi horoszkóp – 2019. március 14.

Napi horoszkóp – 2019. március 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Készüljön fel a változásokra: új főnököt vagy akár új pozíciót kaphat, de a változások sűrűn követhetik egymást. Nagy alkalmazkodóképességre lesz szüksége.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold az ön jegyében jár. Ma csodálatos találkozásban lehet része, ám ehhez észre is kell vennie az illetőt!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Előfordulhatnak kisebb-nagyobb problémák a kollégáival, és ha ezeket is a szőnyeg alá söpri, csak tovább mérgesedhet a helyzet. Azt azonban érdemes lehet átgondolnia, valódi problémái vannak-e a munkatársaival.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Minden apró változás, javítás, amit a háza táján tesz, hasonló változást idézhet elő a lelkében. A pozitív hangolódással a párkapcsolatán is segíthet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nagy elánnal veti bele magát a munkába, de a gyors tempó hibákat eredményezhet. Ezeket kiküszöbölendő a munka végén nézze át az egészet!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Munkahelyén jól megy a szekér, ha váltani akar, még nem ajánlatos döntést hoznia. A Neptunusz ködösítő hatása és a Merkúr hátrálása miatt ugyanis nehéz most tisztán látnia a célt.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Aki ma kritizálja, valójában jót akar, érdemes megszívlelnie a szavait. Ne magyarázatot keressen, hanem megoldást arra a problémára, amibe keveredik.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mindenre van egy jó ötlete, és kérés nélkül is felvállalja mások problémáit. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy a főnökei önt kérik fel egy kínos ügy megoldására.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Több apró bosszúság is érheti ma, de kár ezeken felhúznia magát! Bármennyire is úgy érzi, nehezére esik a pozitív gondolkodás, próbálja meg magára erőltetni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hiába jók az ötletei, csak lassan realizálódnak. Talán, mert olyan terepen indult harcba, ahol nem ismerős. Hallgassa meg azoknak a véleményét is, akiket nem tart sokra.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az egyik kollégája kihozza a sodrából. Az is lehet, megpróbálja lejáratni a mások előtt, és az is, hogy a saját munkáját akarja önre sózni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Minden a hozzáállásán múlik: az is, mennyire elégedett az eseményekkel. Ha túl kritikus a partnerével, sikerül annyira megbántani, hogy az egész nap puskaporos hangulatban telik.


Bárki elsajátíthatja az életmentő mozdulatokat
Nyíregyháza - A túlélési esélyt akár a tízszeresére is növelheti, ha azonnal elkezdik a szakszerű újraélesztést. Már középiskolás kortól alaptudás kellene, hogy legyen a szakszerű alapszintű újraélesztés. A Magyar Kardiológusok Társasága arra hívja fel a figyelmet, hogy mind több olyan helyzet va...
Illusztráció
Budapest - Az enyhe idő miatt korábban kell számítani a kullancsveszélyre, ezért az állat által terjesztett fertőző betegségek elleni védőoltásokat is előbb kell beadatni - mondta a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke egy háttérbeszélgetésen szerdán. Póta György felhívta a figyelme...