Napi horoszkóp – 2019. január 22.

Napi horoszkóp – 2019. január 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars a Kos jegyében áll, és jó fényszögben a két szerencsét jelző bolygóval. Ugye még nem felejtette el az új évi fogadalmait? Igyekezzen őket betartani!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Végre befejezhet néhány olyan feladatot, ami már régóta nyomasztotta. Ettől persze nem lesz kevesebb a munkája, de új ügyekkel foglalkozhat, amelyek érdekesebbek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehezen viseli, ha valaki nem ad önnek igazat. Emiatt nemcsak a munkatársaival, de a párjával vagy a szüleivel is nézeteltérése támadhat, ez pedig parttalan vitákhoz vezethet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Mars a Kos jegyében áll, és nagyon kellemetlen fényszögben a Rák jegyével. Ez az energia erőt vesz el öntől. Most nem ártana, ha csak egészséges élelmiszereket fogyasztana. Egy kiadós séta javíthatja közérzetét.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Nap már a Vízöntőben jár. Túl sok feladatot vállal magára, mások helyett is dolgozik, csak azért, hogy megnyerje őket céljai támogatására. Az elismerés sem marad el.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A házasságban élőkre szép nap köszönt, a párra várók életébe betör a szerelem. Érdemes utazni, vagy bármilyen találkozót elfogadni, ha meghívják. A társasági és baráti kapcsolatok fontos szerepet kapnak.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold az Oroszlán jegyében van, ez önt kissé ingerültté teszi. Számos apró munkát kell elvégeznie az otthonában. Ha segítsége is lesz, fektessen nagyobb hangsúlyt a kommunikációra.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Remekül tud másokkal együttműködni. A bolygóállás a nyilvánosság felé tereli figyelmét. Hatalmas sikereket ér el munka terén. Kellemes perceket élhet át szerelmével.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A bolygók hasznot hozó helyzeteket teremtenek, amiket ki kell használni. Környezetét teljesen lenyűgözi, barátkozó hangulatban van, és vonzza magához az embereket. Az este társasági összejövetelnek kedvez.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Társasági örömöktől, sikerektől ragyog mai napja. Bátran ismerkedjen, építse kapcsolatait, szilárdítsa meg barátságait! A tőzsdei ügyletek igen kedvezőek.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Nap már az ön jegyében jár. Szerelme arra vágyik, hogy több időt töltsön vele, és jobban figyeljen rá. Legyen hát vele már ma nagyon gyöngéd, és ő nem győz majd hálálkodni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai nap kiválóan alkalmas szórakozásra, ám a szórakozást munkának kell megelőznie. Észre sem veszi azonban, és valami eltereli a figyelmét, a munkája tehát nem lesz túl eredményes.


Illusztráció
Eláruljuk, idén január 21-re esik a Blue Monday-ként elhíresült nap, az év legszomorúbb napja. De valóban igaz, hogy ezen a napon érezzük magunkat a legnyomorultabbul? Hogy miért is január harmadik hétfője a leglehangolóbb nap? Nos, az ünnepeknek vége, rájöttünk, hogy az újévi fogadalmainkat megi...

Felkészültél rá, hogy elraboljuk nagyon sok szabadidődet? Akkor elő a mobilt, és már mutatjuk is, mit kéne letölteni! Forrás: youtube / Tízes lista [related-post post_id="4069938"] [related-post post_id="4015119"]