Napi horoszkóp – 2019. február 7.

Napi horoszkóp – 2019. február 7.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a tizenkét csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Eluralkodhat önön a szeretethiány, semmit sem kíván jobban egy meghitt beszélgetésnél. Ha egyedülálló, legszívesebben elmerülne egy új, szenvedélyes kalandban.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hivatása korlátlan figyelmet, össz­pontosítást igényel öntől. Most minden lényegesen stresszesebben megy. Intrika, pletykák – ezek növelik a feszültséget.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kellemes napra számíthat, a munkahelyén viszonylag nyugodtnak mondható a hangulat. Egy anyagi gondja váratlanul megoldódhat. Az egészségével viszont lehetnek problémái. Keresse orvosát!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy korábban megkötött üzletből vagy egy régi adósságból most húzhat hasznot. Ha ez egyben bevételt is jelent, vigyázzon, állítsa élére a garast, mert mostanában igen könnyen elgurul öntől!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma kerülje a kockázatot és a kihívásokat, illetve csökkentse a tempót! A családja révén öröm érheti, ha hajlandó belefolyni az otthoni események alakításába.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Olyan hírt kaphat, ami teljesen felvillanyozza, mert érzi, az események hosszú távon kedvező irányba befolyásolják a sorsát. Igaza is van, de tartsa meg magának!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Lehet, hogy a munkája részletes kutatásokat kíván meg, és ez a tény lelombozhatja. Talán ideje, hogy elgondolkodjon a munkahelyváltáson, ám ehhez az kell, hogy ne féljen az új dolgoktól!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold már a Halak jegyében van, ez kedvező. Egy információ megerősítheti az anyagiakkal kapcsolatos terveit, így a döntés is könnyebbnek tűnik. Nem árt, ha kicsinosítja az otthonát, mert este váratlan vendégek toppanhatnak be!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bármi történjék is otthon, a munkahelyén, a baráti körében vagy a szerelemben, az sikerélményt hozhat. Lehetőleg a fontosabb üzleti ügyeit, mostanra időzítse.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold a Halak jegyében áll, a Nap a Vízöntőben. Figyeljen oda a testére, és kímélje az idegeit. Erősítse az immunrendszerét, biztosítson magának időt az alvásra.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Töltse a napot hasznosan! A tétlenséget ma nem igazán tudja elviselni, és a rutinmunka is untatja. A továbbképzéssel kapcsolatos ügyintézések szerencsésen alakulnak.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Fáradozásai eredményt hoznak, nem csoda, ha felszabadult. Örömében nehogy belevágjon egy nagyobb beruházásba!


Budapest - Az internethasználat enyhíti az idősek magányát, hátráltatja az egészségromlást, a demencia kialakulását és javítja biztonságérzetüket - jelentette ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium Innovatív digitális idősügyi programjának koordinációjáért felelős miniszteri biztosa szerdán B...

Minnesota - Rengeteg olyan felvételt találhatunk az internetet, amikben egy tojás segítségével mutatják be, hogy milyen meleg van. Most megérkezett ennek a téliesített változata is. Észak-Amerikában nem szokatlan az extrém időjárás, évről évre nagyon hidegek a telek a Nagy-tavak vidékén és a kele...