Napi horoszkóp – 2019. február 6.

Napi horoszkóp – 2019. február 6.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a tizenkét csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Készülnie kellene egy-két nehézségre a hivatásában. Az elkövetett hibák gondokat okozhatnak, amiket tisztázni kell. Az új dolgokat nehezebben fogadja el.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Új felelősséggel járó kötelezettséget vállal, de a régieknek is eleget tesz. A bolygók túlzásokra ösztönzik, minden ügye szerencsével jár. Sikeresek elképzelései.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nagyon sok munka áll ön előtt, de ezt jó szervezéssel tökéletesen meg tudja oldani. Ne siessen! Az a fontos, hogy minden haladjon a maga útján, állítson fel fontossági sorrendet. A dicséret nem fog elmaradni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Halakban jár. A tegnapról megmaradt munkával kezdi a napot. Ne essen kétségbe, ha meg nem értés és esetleg intrikák veszik körül. Ma délután már minden a kedve szerint történik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Optimistán és gyakorlatiassággal áll az új dolgok, új kezdetek elé. Megérzéseire és érzelmeire is biztonsággal támaszkodhat. Kedvesével gondolatai is megértésre találnak, ragyogó élményekre számíthat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma sokkal gyorsabban halad feladataival, mint máskor. A Plútó hihetetlen erővel hajt előre mindent. Így be tudja fejezni, amiken már hosszabb ideje kell dolgoznia.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napon semmi sem megy terv szerint. Ennek ellenére sikerül konstruktívan felhasználnia az idejét mind a munkában, mind otthonában.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Halak jegyében van. A terveit megvalósíthatja, semmi nem állja az útját. Izgalmasabb napja lesz, mint amire számított. Egy kellemes hír fokozza lelkesedését. Nem szalasztja el a kínálkozó lehetőséget, hanem él azokkal.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma jobban oda kellene figyelni a pénzügyekre, ne pazaroljon! A legjobb lesz, ha visszafogott marad. Este élvezze az otthon nyugalmát, ha vége lesz a munkának.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Most különös elismerésben részesül a munkája és a teljesítménye. Magabiztosan tud hozzányúlni a problémákhoz, és gyorsan megtalálja a megoldást is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nem halogathatja tovább a munkával kapcsolatos teendőit. A múlt tapasztalatai segíthetik abban, hogy jól döntsön, és rutinosan végezze a halaszthatatlan dolgokat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold az ön jegyébe lépett. Egy családtagjának szüksége van a tanácsára, és ön tudja, hogy mit kell tennie. Új pénzügyi lehetőségei adódnak.


Keressük a természetes alapanyagú, tartósítószerektől mentes krémeket!
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A száraz bőr leggyakoribb tünete a durva tapintású és feszülő bőrfelszín, amely gyakran viszket és hámlik is. A bőr testünk védőpajzsa, egy-két négyzetméternyi felületével. Télen elsősorban a hideg időjárástól óvja meg szervezetünket. Ilyenkor anyagcseréje, ezálta...

Az emberek már majdnem minden szegletét felfedezték a földnek, ám vannak olyan helyek, amelyeket csak képeken láthatunk, mert nem mindenkinek adatik meg a lehetőség, hogy beléphessen ezekre a területekre. De valljuk be, egyiket-másikat nem is szeretnénk a saját szemünkkel látni. A Bright Side összeg...