Napi horoszkóp – 2019. február 23.

Napi horoszkóp – 2019. február 23.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szép nap elébe néz! A barátai váratlan meghívásukkal jó kedvre hangolják. Szívesen próbál ki új hobbikat is, és nyitott az új tapasztalatokra.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A családi programok különösen jól sikerülnek, és tisztázhat egy félreértést is, ami régóta nyomasztotta. Ha egyedülálló, legyen óvatos.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha valami fontos elintéznivalója akad, azt tegye meg még délelőtt. Váratlan helyzetek adódnak a mai napon. Ne dőljön be a nagy szavaknak!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Vágyai könnyen teljesülnek a Nap és az Uránusz hatása miatt. Tegyen többet azért, hogy tovább javuljon a közérzete. Mondjon le a zsíros ételekről.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pihenésre van szüksége, kimerítő hetet tudhat maga mögött. Egy barátja a telefonhívásával felbosszantja, talán olyasmibe is beleüti az orrát, amihez semmi köze.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A baráti kapcsolatoknak nagy jelentősége van ma, jó tanácsokat adhat és kaphat. A beszédtémákból biztosan nem fognak kifogyni. Az estét töltse pihenéssel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Mindennel sebesen halad előre, így sok ideje marad a szórakozásra. A társaság kedvence és középpontja lehet ma. Ragyogó kedvében van, és ez a kisugárzásán is érezhető. Ma mindenkit le tud venni a lábáról.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A bolygóhatások miatt ma nagyon kreatív és találékony. Apróságokkal sikerül az otthonát széppé tenni. Este visszavonultságra van szüksége.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szerencse kegyeltjének érezheti ma magát. Jól alakul minden, még talán jobban is, mint azt eltervezte. Ha a kedvesével van valami problémájuk, most megoldhatják.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Találkozhat régi kedves ismerősével, aki jelentős hírekkel szolgál – ezek érintik az ön életét is. Felvillanyozva megy haza a találkozóról.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szerencsés lehet ma, nagyobb beszerzésen sikerül spórolnia, de az is lehet, nyer valamit. A szerelmi kapcsolatára viszont a rébuszok és a füllentések jellemzőek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A testi kimerültségét egy hosszú fürdőzéssel tudná orvosolni. Ha teheti, menjen el egy gőzfürdőbe, vagy uszodába, de ha otthon vesz illatos habfürdőt, az is jó kedvre hangolja.


San Diego - A sport megváltoztathatja az emberi test biológia óráját, a változás iránya és mértéke a sportolás időpontjától függ - állapította meg egy kutatás. A The Journal of Physiology című szaklapban megjelent tanulmány szerint a sportolás csökkenti a jetlag, az éjszakai műszak és más, a ...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A kezdő fakanálforgatók számára biztosan, de talán még a tapasztaltabbaknak is újdonság lesz a következő néhány konyhai praktika. Forrás: Youtube / 5-Minute-Crafts GIRLY Amennyiben tetszett a videó, nézd meg régebbi posztjainkat is: [related-post post_id="...