Napi horoszkóp – 2019. február 16.

Napi horoszkóp – 2019. február 16.
© Illusztráció: Szupervumen
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Céltudatosság, önbizalom és akarat: ezek viszik most előre. Minden esélye megvan arra, hogy egy régi terve végre valóra váljon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma legyen nagyon pontos, és ne bízzon semmit a véletlenre, mindennek legyen meg a maga helye és ideje. Délután már csak pihenjen, relaxáljon.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Szenteljen több figyelmet a kapcsolatainak, ha vannak rég nem látott barátai, rokonai, keresse meg őket! Szerelmi téren a hét utolsó napjai tartogathatnak izgalmat, érdekes fordulatokat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold az ön jegyében van. Vigyáznia kell arra, hogy a beszélgetésekből ne legyenek veszekedések. A legjobb, ha visszahúzódik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lehetséges, hogy bosszantó eseményeket tapasztal a környezetében és lehet, hogy közbe is kell avatkoznia, hogy elsimítsa a dolgokat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Rák jegyében van. Érdemes lenne egy kicsit jobban figyelnie a barátaira, családtagjaira, és meghallgatnia a problémáikat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A bolygóállások a szokottnál több mozgást, esetleg utazást jeleznek. Ha párkapcsolatban él, jól alakulnak a dolgai, ha egyedülálló, a hétvégén érdekes és ígéretes találkozásban lehet része.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold már a Rák jegyében jár. A váratlan élethelyzetek hete volt a mostani, de mindent sikerült megoldania. Mások is látják, milyen jól megállta a helyét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Pár Nyilas számára komoly kihívásokat tartogat a hétvége, nekik kisebb-nagyobb kiadásokkal kell számolniuk. A többiek életében a társasági események, baráti összejövetelek játsszák a főszerepet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai bolygóállások felforrósítják a kedélyeket. A viták hamar veszekedéssé fajulhatnak. Fokozottabban ügyeljen arra, hogy betartsa a közlekedési szabályokat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Alaposan fontolja meg a döntéseit, ha kell, kérje ki a családja és a barátai véleményét! Most nem éri meg forrófejűnek lennie.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Az érzelmeit most, öntől szokatlan módon, inkább felszínesség jellemzi, nagy lelkizésekbe nem szívesen megy majd bele. Ha teheti, a hétvégén mozduljon ki otthonról!


A férfiak hajlamosak azt feltételezni, hogy több intim kényeztetésben lesz részük, ha többet adnak a külsejükre, ezért rohannak edzeni, hogy feltüzeljék a dolgokat az ágyban. Félreértés ne essék, az ápolt külső tényleg pozitívumként hat a hölgyekre, ám egy, az ausztráliai Queensland Műszaki Egyetem ...

A tudomány egyszerűen zseniális. Csakúgy, mint a most következő random tudományos érdekességek, amiket a Cracked szedett össze. 20. A Nap lehet, hogy idősebb a Földnél, de az ivóvíz idősebb még a Napnál is. 19. A fém hőtágulása miatt az Eiffel-torony 15-17 centiméterrel magasabb nyáron. 18....