Napi horoszkóp – 2019. február 14.

Napi horoszkóp – 2019. február 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A bolygók jelzése szerint találkozhat egy régi barátjával, akivel a nagy távolság ellenére is közeli viszonyban maradtak. Örömmel tapasztalja, hogy még mindig számtalan dolog köti össze önöket.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Békés, családi életében váratlanul új problémák adódhatnak. Bármiféle ellentétek, megoldatlan gondok lennének jelenlegi rokoni kapcsolataiban, ezek a jelenlegi nehéz helyzetben felszínre törnek.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold már az ön jegyébe lépett. Kedvezően alakulnak ügyei, csak keményen tartson ki az eredeti álláspontja mellett. Tekintsen bizakodóan a jövőbe.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy rokonával nincs minden rendben, segítségre szorul. A bajok csak gyűlnek és gyűlnek. Szerencsére most van elég ereje, hogy megbirkózzon a gondokkal.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Más vallású vagy más nemzetiségű emberekkel kerülhet kapcsolatba. Hatáskörén túli körülmények arra késztetik, hogy vizsgálja felül előítéleteit.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold az Ikrek jegyében áll. A Szaturnusz és a Neptunusz kellemes fényszögben áll egymással, valóra válthatja egyes álmait. A délután meglepetést hozhat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma semmilyen munka sem lehet sok önnek. Tárgyalásai, megbeszélései jól alakulnak. Tudja, hogyan szerezzen előnyöket magának. Este menjenek bulizni a barátaival!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A bolygók ösztönző hatására olyan munkákba is belekezd, amihez korábban nem érzett késztetést. Érdekes találkozást jeleznek a csillagok. Anyagilag nincs gondja, de a nagyobb kiadásokat kerülje.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagyon sok minden változik környezetében, ami arra készteti, hogy új területen is próbálja ki képességeit. Ha nem tesz tudatos lépéseket pihenése érdekében, ingerültté válhat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold az Ikrek jegyében jár. Úgy érzi, hogy semmivel sem halad előre. Ez azonban csalóka dolog, mert igenis sikerülni fog lezárni egy dolgot. Ne halassza későre!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Remekül veszi az akadályokat, sikerült megszilárdítani pozícióját. Pénzügyi helyzete emelkedő fázisba ér, s ezáltal sokkal magabiztosabbá válik. Egészségét egy influenza vagy nátha veszélyezteti.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Váratlan, kellemes esemény teszi széppé és izgalmassá mai napját. Öntől függ, hogy mennyire használja ki a lehetőségeket. Viselkedjen felelősségteljesen!


A hó már elolvadt, a napocska is kacsingat ránk a felhők mögül – egyszóval lassan közeledik a tavasz. Kicsit lengébben is öltözhetünk már nemsokára, szóval itt az idő, hogy kiválassza a legjobb tavaszi kabátot. Milyen szempontok szerint? Mi most adunk néhány tippet. Ha tovább olvass, blogunkban m...

Debrecen - Változatos anyagokból készíthetünk ajtódíszt, most éppen szív alakút… Bár a karácsonyi időszaknak vége, ha tetszik az ajtódísz, nem kell lemondanunk róla. Szezonálissá alakítva lényegében az év bármely szakaszában feldobhatjuk vele lakásunk bejáratát: termések, virágok, csomagolóanyago...