Napi horoszkóp – 2019. április 17.

Napi horoszkóp – 2019. április 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr belépett az ön napjegyébe, elméje éles, és szavait, mint a kardot, úgy forgatja. A helyzeteket a legkülönbözőbb szemszögekből képes látni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hajlamos lehet ma minden gondját-baját magába fojtani. Ezt a magányos energiát jobb lenne kutatómunkát igénylő feladatban kamatoztatni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr belépett a Kos jegyébe. Ön ma meglehetősen provokatív, vitát a vita kedvéért kezdeményez. Kritizál, cinikus, így környezetét könnyen magára haragíthatja.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Érzelmeinek hangot kell adni, nem elfojtania, ez ma mégsem megy simán. Ha mégis megfogalmazza a panaszait, olyasmi is kicsúszhat a száján, amit megbán.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Gyors helyzetfelismerő képességének köszönhetően minden újszerű feladattal könnyedén megbirkózik. Vezető pozícióba helyezhetik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Remek formában van! Kiváló alkalom tanulmányainak magasabb szinten való folytatására, kiváltképp, ha az jog vagy filozófia, esetleg valamely idegen nyelv elsajátítása.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szellemi ösztönzésre vágyik, és valószínűleg meg is kapja. Akár sikeres szerződéseket is köthet: a Merkúr ma az ön hetedik sorsterülete felett halad át.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egészségügyi képzések kötik le figyelmét. Munkatársai irányítására törekszik. Felmerülhet idegrendszeri probléma is, amit kimerültsége okozhat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A játék, a sport, ma minden az eszébe jut, csak a munka nem. Viszont remek pedagógiai adottsága van, ajánlatos lenne ezt a hármast összekötni, és dolgozhatna mint edző vagy tréner.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Gondolatai és figyelme ma családi vagy magánéletére irányul. Könnyedén megbeszélheti szeretteivel, hogy mi az, amin változtatni szeretnének.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az események olyan gyorsan peregnek a mai napon, hogy nem érdemes most döntést hoznia. Viszont a nyílt kommunikáció eredményeket hozhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szellemi tevékenységét anyagi siker koronázhatja. Pénzügyi elképzeléseiben az ösztöneire hagyatkozhat, remekül eligazodik a szövevényben. Kiemelkedő eredményeket érhet el a művészetben.


Illusztráció
Szeged - A csontsebészeti műtétek tervezhetőségét és pontosabbá tételét támogató műtéti tervező- és navigációs rendszert, valamint a beavatkozások során használható ortopédiai implantátumokat fejlesztettek ki a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) munkatársainak részvételével - tájékoztatta a felsőokt...

Húsvét Hollókőn
Budapest - Több mint a négyszeresére nő a belföldi turizmus forgalma a húsvéti hosszú hétvégén az áprilisban szokásos adatokhoz képest, a tavalyi húsvéti időszakhoz viszonyítva pedig 87 százalékos a bővülés. Az átlagos foglalási érték 53 ezer forint, és jellemzően két éjre szól - derült ki a S...