Napi horoszkóp – 2018. szeptember 3.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. szeptember 3.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Valaki ellenséges viselkedését kénytelen eltűrni. Ne figyeljen rá, igyekezzen kizárni gondolataiból. Kapcsolódjon ki, lazítson!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kissé kimerültnek érzi magát, de némi pihenés után energikussága visszatér. Így már jobban tudja kezelni a problémákat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Negatív gondolkodású emberek veszik körül, s ez rányomja bélyegét a hangulatára. Szerencsére a pénzügyekben ígéretes lehetőségek várhatók, használja ki a kedvező áramlatokat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Most egyszerűen nem várhatja el, hogy optimálisan tudjon működni. Halassza későbbre a fontos munkákat! Nehezére esik újra hozzászoknia a hétköznapokhoz.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Feszültebb, idegesebb, nehezen tolerálja munkatársait, de családjával szemben is könnyen vitára kel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A változás mindig üdvözítő. Érhetik viszontagságok, de jó időben van, jó helyen. Gondolkodjon el azon, milyen irányba kell továbbhaladnia. Új ötleteket kaphat egy barátjától.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Minden sikerülni fog, amihez ma hozzáfog. Szélvészként roboghat át ezen a napon, és este elégedetten veregetheti a vállát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sokkal több energiára lenne szüksége. Sok lesz a zavar, a stressz és a felfordulás, így kell kezdenie a hetet. Csak estefelé lesz ismét nyugodtabb a helyzete.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Rengeteg teendője lesz, de többségét élvezettel végzi. Később egy váratlan probléma miatt át kell alakítania programját. Idősebb családtagjait keresse meg.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedvező pénzügyi hírek jutnak tudomására. Használja ki helyzeti előnyét, és mielőbb tegyen lépéseket! Persze nem árt az alapos tájékozódás.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyszerűen kezdődik a hét. Ma érdekes újdonságokról is tudomást szerezhet, és nagyszerű ötletekkel jó pontokat kaphat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Meglehetősen provokatívan viselkedik, amivel olyanok figyelmét is magára tereli, akiktől egyébként szívesen távol tartaná magát.


Egy kis fantázia sokat segít
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Szoktassuk rá a gyermeket a higiéniával, étkezéssel kapcsolatos tennivalókra. Számos felmérés hívta fel már a figyelmet arra, hogy reggeli hiányában csökken a teljesítőképesség, ugyanakkor nő az elhízás veszélye, ennek ellenére még mindig tetemes azon gyerkőcök ...

Kevesebben használják fel a megtakarításaikat a megélhetésükre egy most közölt felmérés szerint
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Pénziránytű Alapítvány: egyértelmű javulást mutat a lakosság anyagi helyzete. 2010 óta 34 százalékról 20 százalékra csökkent azoknak az aránya, akiknek az elmúlt egy évben nem mindig fedezte a jövedelme a megélhetési költségeit – közölte a Pénziránytű Alapítvány. ...