Napi horoszkóp – 2018. szeptember 22.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 22.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars a Vízöntő jegyében áll. Ha szép az idő, menjen ki a szabadba! Az utazásnak, kirándulásoknak kedveznek a bolygóállások.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy régen látott ismerőssel, rokonnal, vagy baráttal kellene felvennie a mai napon a kapcsolatot. Lehet, hogy ez véletlen találkozás folytán adódik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A külső nagyon is fontos, önnek is jobban kellene törődnie ezzel! Menjen kozmetikushoz, pihenjen többet, keressen fel egy másik fodrászt! Itt az ideje az újjászületésnek, ami a külsejét illeti.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Szaturnusz és a Merkúr is kellemetlen fényszöget vet az ön jegyéhez. Egy váratlan reggeli incidens felgyorsíthatja az eseményeket.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Őszinte és barátságos, és ezt mások viszonozni fogják. Különösen a másik nem tagjaival való kapcsolata lesz szerencsés.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szellemileg nagy teherbírással rendelkezik és kihívásként fogad bármilyen nehéz, vagy félelmetesnek tűnő problémát, amivel szembekerül. Önbizalma és fizikai energiája magasba szökik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kellemesen alakulnak kapcsolatai: sok barátja van, és mindig számíthat a segítségükre. Csak arra is ügyeljen, hogy ez kölcsönös legyen. Hallja meg azt is, ha valaki öntől vár támaszt!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz és a Jupiter is a Skorpió jegyében áll. Ettől mozgékonnyá válik, a legkellemetlenebbül akkor fogja érezni magát, ha valaki miatt várakoznia kell.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Érdekes fordulatokat tartogat a mai este. Egy olyan illető léphet az életébe, aki hiú, és nem teljesen őszinte. Vigyázzon magára, egyébként sem tartja álmai partnerének az illetőt!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Talán úgy érzi, hogy magára már semmi ideje, sem ereje nem marad. A mai napon tegyen egy kísérletet arra, hogy ezen változtasson!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Saját bőrén tapasztalhatja meg megint az emberi kapcsolatok változatosságát és változékonyságát. Nem kell senkinek sem szemrehányást tennie.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold az ön jegyében van. Járjon nyitott szemmel! Lehetséges, hogy szüksége lehet támaszra, de ha kicsit figyelmesebb, láthatja, hogy az ön problémái eltörpülnek másoké mellett.


Fotók: BrightSide
A saját lakását kétféleképpen is kidekorálhatja az ember: belevághat akár egymaga, vagy fogadhat profi dizájnert. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt, így nem ritkán születnek teljesen egyedi megoldások, melyek amellett, hogy őrült jól néznek ki, még praktikusak is. 1. Tojáskanapé a k...

Fotó: Instagram / morganlockyer
A jó modor korántsem univerzális: minden kultúrában máshogy jelenik meg. Az eszkimók például orruk összedörzsölésével üdvözlik egymást, a japánok pedig mindig leveszik a cipőjüket, mielőtt belépnek egy házba. Ennek ellenére mégis van pár olyan etikett-szabály, amit nemzetiségtől függetlenül világsze...