Napi horoszkóp – 2018. szeptember 18.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A múlt terhe végre nem nyomasztja többet, lehetőséghez jutott, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Energiáit használja arra, hogy új terveket sző.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Higgadtan fogadja a mai napon önre váró nehézségeket, nem engedi, hogy a türelmetlenség vagy a kapkodás kizökkentse a hangulatából.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Eljött az ideje, hogy elássák a csatabárdot, végre képes belátni, ha hibázott és a másik fél is hajlandó engedni. Ez nagy lépést jelenthet a jövője szempontjából is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt előre eltervezte, de ez még nem ok arra, hogy pánikba essen. A kapkodás egyébként sem jó tanácsadó.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Összecsapnak a feje fölött a hullámok, csak az segít, ha megfontolt marad. Gyűjtsön be minden információt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Legyen türelmes, ne veszítse el az önkontrollját akkor sem, ha váratlan helyzet elé állítják. Döntést várnak öntől egy olyan kérdésben, mely az ön számára teljesen ismeretlen.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az elmúlt napok viharai csendesedni látszanak, ideje a barátokra is figyelmet fordítani, ott várnak segítségre, ahol nem gondolná.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nyugodtan ébred és ezzel megalapozza a mai napját. Elégedett a körülményekkel, megbarátkozott a lehetőségeivel. Ez kiegyensúlyozottá teszi.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Merjen tervezni, hisz van miért továbblépnie. Újra felismeri maga előtt a lehetőségeket, és végre nem kifogásokat keres, hanem az utat, hogy előrébb jusson.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne számítson nagy sikerekre a mai napon. Nehezen találja meg a hangot a környezetében élőkkel, de a betervezett tevékenységeket egyedül képtelen megoldani.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Sokkal feszültebb, mint leplezni tudná. Ezzel tovább nehezíti a dolgát. Családi körben is problémák merülnek fel.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ne másban, csakis önmagában keresse a hibát, ha nem úgy alakul a napja, ahogyan azt eltervezte. Vagy ön várt el túl sokat, vagy a feltételeket nem biztosította, hogy sikerre vigye az ügyet.

A nyár lassan a végéhez ér, így ideje utánanézni az aktuális évszak új divattrendjeinek. Eláruljuk, hogyan maradhatunk igazán stílusosak és trendik. Ráadásul, ha kihasználja a ruha és cipő kedvezmények előnyeit, biztosan tud spórolni is. # Feltűnő logó Bár eddig inkább a lágy és könnyed diva...

Fotók: Instagram, AFP
A Földön rengeteg dollármilliomos él, számuk a a bolygó össznépességének egy százalékát is kiteszi. Övék a világ vagyonának több mint fele. Amikor egy sikeres, szemtelenül fiatal dizájnerről vagy színészről hall az ember, sokszor hajlamos azt feltételezni, hogy a fantasztikus teljesítmény mögött azé...