Napi horoszkóp – 2018. szeptember 13.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Amíg fontosnak tartja az ügyet, nem lehet probléma. Ha már ön se gondolja úgy, hogy az elérhető célok előrelépést jelentenének, könnyen letér az útról.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne az elért eredmények jelentsék a sikerét a napnak, mert azok elmaradnak. Még nincs itt az idő, hogy besétáljon a célba.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha kiválasztja az utat, addig nem nyugszik, míg célba nem ér. Nem hoz elhamarkodott döntést, ezért bizonytalannak tűnik, a környezetében élők magára hagyják.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Miközben halad az útján, könnyen eltapossa azokat, akik esetleg nem értenek önnel egyet. A határozottság szükséges, de ez ne jelentse azt, hogy a kétkedőket, kérdéseket feltevőket ellenségnek tekinti.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehezen parancsol az érzelmeinek, de talán jobb is, ha engedi felszínre törni. Legyen őszinte és nyílt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Bár már új feladatokat keres, ne feledkezzen meg az elmaradásairól. Ugyan az utóbbi napokban sikerült ezek jó részét ledolgoznia, de azok várnak önre, melyekkel nem szívesen foglalkozik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Önnek kell az ügyet végigvinni akkor is, ha most nem látja át. Nyugodtan gondolja át, mikor tértek le a kijelölt útról.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szívesen menekülne a világból, de ezt nem teheti. A saját érdekében azonban bátran mondjon nemet minden felkérésre, amelynél úgy érzi: kihasználnák.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha túl sok feladatot tervez, kevesebbel végez. Amíg azt látja maga előtt, hogy nincs ideje megállni, egyre feszültebb és hibázik. Rangsorolja a kötelezettségeket.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön ugyan próbál talpon maradni, de az idő előrehaladtával ez egyre nehezebb. Ne engedje, hogy kizökkentsék a gondolataiból.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehezen tudja kezelni a feszült helyzeteket, ezért igyekezzen azokat elkerülni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Azt már látja, hogy letért a helyesnek vélt útról, csak még nem tudja, miért és mikor. Márpedig visszatalálni csak akkor tud, ha megtalálja, vajon ön hibázott-e. Ha világossá válik, kinek is köszönheti ezt a közjátékot, állítsa maga mellé.


Illusztráció: Pixabay
Budapest - A késleltetett stresszreakcióért és a stressz hosszabb távú hatásaiért felelős új agyi folyamatot azonosítottak a Semmelweis Egyetem kutatói a Nemzeti Agykutatási Program (NAP) keretében. A kutatók eredményeit bemutató publikáció szerdán jelent meg az Európai Molekuláris Biológiai Szer...

Illusztráció: Pixabay
Budapest - A magyarok számára fontos, hogy gyermekeik megtanulják, hogyan bánjanak felelősen a pénzzel, és a legtöbben úgy vélik, az iskolának kiemelkedő szerepe van a fiatalok pénzügyi nevelésében - derült ki az Intrum 24 országban végzett reprezentatív kutatásából. A cég MTI-hez szerdán eljutta...