Napi horoszkóp – 2018. szeptember 10.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. szeptember 10.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Mindent könnyen sikerül elvégeznie, amit betervezett. Nem marad holnapra elintéznivaló, sem nem szeretett munka.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Három bolygó is áll a Szűz jegyében, és ez megkönnyíti a startot ezen a héten. Szinte úgy érzi, hogy segítőkész szellemek állnak az ön oldalán.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nyakig ül majd a munkában. Most megmutathatja, hogy mire képes, és ennek megfelelően fogják értékelni önt az emberek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai nap kedvez az újdonságoknak és a kalandoknak. Az anyagi ügyektől maradjon távol. Az esti rendezvényen új ismeretségeket köt, akik fellelkesítik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma sok követelményt támasztanak önnel szemben, kötelességek várják, ezeket sajnos nem lehet elhalasztani. A problémákon úrrá kell lennie.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Nap már a Szűz jegyében jár, a Mars viszont visszalépett a Bak jegyébe. Ez átlagon felüli teljesítményre teszi képessé. Nem kellene véka alá rejtenie a tehetségét.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most nem szabad elvárnia, hogy tökéletesen tudjon teljesíteni. Szép lenne, ha lenne ideje saját magára, és talán egy órácskára visszavonulhatna.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Jól kezdődik a nap. A bolygók megengedik, hogy ezt a napot viszonylagos hanyagsággal töltse el. Nem érezheti magát túlságosan korlátok közé szorítva.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szerelmi kapcsolatát egy váratlan esemény zavarhatja meg. Minden önuralmára szüksége lehet, ha jóban akar maradni kedvesével.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Barátságos hangulatban, nagyon jól kezdődik a napja. A Mars a Bak jegyébe lépett vissza, ellátja önt energiával, és öntudatos fellépését is neki köszönheti.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szerencsés változásban reménykedik karrierjét illetően. Céljai eléréséhez szüksége van nyelvtudásra is. Ne várjon holnapig a tanulással!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Riasztó helyzettel kell megbirkóznia. Ha alaposabban megvizsgálja a körülményeket, rájön, hogy elefántot csinált a bolhából.


Ellenőrizhető az időtartam
Miskolc - A videómegosztó portál is beáll a különösen átlátható alkalmazások sorába. Mostantól a Youtube mobilapplikáció felhasználói láthatják az elmúlt hetük statisztikáit, azaz, hogy percre pontosan mennyi időt töltöttek a program használatával. A vállalat célkitűzése, hogy felhasználói men...

Dr. Komlóssy Attila fogorvos
Miskolc - Milyen a magyar népesség állapota fogászati szempontból? Romlik vagy javul a helyzet? Beszélgetés dr. Komlóssy Attila fogorvossal, megyei szakfelügyelővel. Az implantátum nem olyan, mint egy tipli a falban.˝ dr. Komlóssy Attila Milyen ma Magyarországon a fogaink állapota? Egyrészt...