Napi horoszkóp – 2018. október 8.

Napi horoszkóp – 2018. október 8.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Minden problémára van megoldás, ezt tartsa szem előtt. Most ugyan ezt még nem látja, de azt is tudja, így nem maradhat, változtatni kell.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Próbálja kerülni az embereket, mert úgy érzi, a nehezen megteremtett lelki békéjét veszélyeztetné, ha másokhoz kellene alkalmazkodnia.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egyelőre csak tervezget, nem érez magában elég erőt ahhoz, hogy a tettek mezejére lépjen. Ossza meg a gondolatait a szeretteivel is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szedje össze magát, egy kudarc még nem jelenti azt, hogy minden álmát fel kell adnia. Bár váratlanul érték az akadályok, így nem is sikerült egyből megbirkózni velük.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Új emberek lépnek az életébe, legyen nyitott feléjük. Bár a szándékaik vegyesek, de hamar felméri, ki közelít hamis okokkal.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha hisz önmagában, már nem is kell több a sikerhez. Határozottan indul el azon az úton, amit kitűzött maga elé, és az akadályok sem állíthatják meg.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bár nem érzi, hogy fáradt lenne, mégis kiszámíthatatlanul viselkedik. Nehéz ezt mással magyarázni, mint a kimerültséggel.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne akarjon egyedül megbirkózni az akadályokkal, mert olyan hibákat véthet, melyek segítséggel elkerülhetőek lennének. Elsősorban a figyelmetlenségének köszönheti, hogy lassabban halad.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szívesebben vonul félre a gondolataival, azonban a szerettei ezt nem nézik jó szemmel. Szívesen segítenének Önnek, ha megosztaná a problémáit velük.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár nehezen indul a napja, még nem ok arra, hogy minden tervét félretegye. Gondolja át, melyekkel tudna könnyedén megbirkózni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Tisztán látja a probléma gyökerét, csak még azt nem tudja, hogyan tudná ezt az érintettekkel is megosztani úgy, hogy ne bántsa meg őket.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nehezen tudja feldolgozni az elmúlt napok negatív hatásait, de ne is siettesse ezt a folyamatot. Adjon időt magának, hogy minden mozzanatot kielemezzen.


Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Vannak emberek, akik minden esetben képesek megmutatni, hogy micsoda humorérzékkel rendelkeznek. A közösségi oldalakon pedig bátran demonstrálják is ezen képességüket. 1. A hatéves lányom az egész filmet felgyorsítva nézte, pedig mondtam neki, hogy nem nézheti meg...

Fotó: imgur, reddit
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Életében legalább egyszer mindenki szerelte már meg az autóját vagy valamit a lakásban.Míg a legtöbben elég jók a barkácsolásban, vagy legalább megpróbálják profin kezelni a helyzetet, addig vannak olyanok, akik szerint mindegy milyen a kinézet, az a lényeg, hogy műk...