Napi horoszkóp – 2018. október 26.

Napi horoszkóp – 2018. október 26.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold az Ikrek jegyében áll. Itt az ideje, hogy tovább gyarapítsa az ismereteit, alkalmas a mai nap mindenféle tanfolyam elkezdésére.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A hivatásában minden halad a maga útján, de magánemberként sértődékeny és követelőző lehet. Egy régi, szenvedélyes kapcsolat van újraéledőben?

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold az Ikrek jegyében áll. Nézni is öröm lesz, ahogyan ön a hét utolsó munkanapján dolgozik, vidáman, lendületesen. Annyit tervezzen, amivel boldogul.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma egyetlen egy dolog legyen a fontos, a nyugalom. Míg mindenki más őrült tempóban dolgozik, ön nyugodtan előkészítheti az új vállalkozását a háttérben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Csak annyit vállaljon fel, mint amennyit elbír. Hajlamos lehet a hajtásra, aminek nem sok értelme van. Koncentráljon inkább a közelgő hétvégére.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem lenne szabad ennyire elhanyagolnia a régi barátait, és jobban kellene figyelnie a párjára. Egy jó tanácsot fogadjon meg a hétvégére: használja a szabadidejét arra, amire való.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Összefuthat egy régi férfiismerősével, barátjával, és végre beszélgethetnek egy jót. Ele­ganciájával, divatos öltözékével ismerősénél újabb jó pontot szerezhet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Négy bolygó áll a Skorpió jegyében.
Ma végre már fogja látni az egész heti munkájának eredményét. Egy üzleti megbeszélésen főnökei elégedetten szólhatnak önről.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Legyen nagyon óvatos, bármibe is kezdene. Most minden változás alatt áll, és minden az ellenkezőjére fordulhat. Ha otthon marad, nem érheti annyi kellemetlen meglepetés.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha esetleg nézeteltérése lett volna a főnökével, minél előbb tisztáznia kellene ezt a dolgot. Ne legyen túl rámenős, mert ezzel könnyen komoly konfliktusok közepén találhatja magát!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Mindenből többet akar: süteményből, szenvedélyből, anyagi javakból. Persze, leginkább azt szeretné, ha valaki szüntelenül kényeztetné ezekkel.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Még nem késő kihasználni az ősz utolsó napjait, és még utoljára elvinni egy körre a motorunkat. Akár rövidebb vagy hosszabb útra indulunk, ebben az évszakban a biztonságos közlekedés érdekében érdemes pár dolgot észben tartani. Talmácsi Gábor, gyorsaságimotoros-világ...
Washington - A kisgyerek bélflórájának összetétele jelezheti a későbbi elhízás kockázatát egy amerikai tanulmány szerint. A kutatók szerint a bélben élő mikrobák összetétele a második életévben összefügg a 12 évesen mért testtömegindexszel (BMI) - számolt be róla a Science Daily tudományos hírpor...