Napi horoszkóp – 2018. október 22.

Napi horoszkóp – 2018. október 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az uralkodó bolygója a Mars, a Vízöntő jegyében áll, de kellemetlen fényszögben van a Merkúrral. Jobban kellene kímélnie magát, és nem kell minden áron győznie!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vénusz és a Nap közelítenek egymáshoz a Skorpió jegyében. Ön most mindent nagy elánnal csinál, eldobott jegyzetlapok jelzik, merre jár.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold a Kos jegyébe lépett. Új távlatok nyílnak meg, kedvére válogathat a lehetőségek között. Ám nem biztos, hogy sikerül a legmegfelelőbbet kiválasztania.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha mindig minden nap így alakulna, az több lenne, mint szép. Sajnos azonban már ott settenkedik a háttérben valami kis zavar, a Kos jegyében álló Hold erre utal.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A magán­ügyek szem­pontjából a mai nap egy komoly és csodálatos szerelem kezdete lehet. A késő esti órák a legjobbak.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Élvezi az élet minden apró örömét, és ez az egészségére is kedvező hatást fejt ki. Romantika terén pozitív hatások érik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne becsülje túl a képességeit, és fordítson nagyobb figyelmet az egészségi állapotára is. Vonja le a tanulságot minden kellemetlenségből.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Most igazán nem panasz­kodhat. Ren­geteg kel­lemes meglepetésben lesz része. Mindenki teljesíti az ígéretét, sőt még egy kellemes meglepetésben is része lehet!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A bolygóállások arra késztetik, hogy uralkodjon a családján és a párján. Ebből sok vita lehet, az ütközések pedig alááshatják kapcsolatait.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Párjára, szerencsére csak átmenetileg, nehezebb napok várnak, mert idősebb rokonai miatt gondok szakadhatnak a nyakába. Anyagi gondjai a következő napokban végre megoldódnak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vonzereje megnő, egyre-másra megfordulnak ön után az utcán. Nehogy feldúlja pár ember békés családi életét! Képtelen kezelni a kellemetlen helyzeteket.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ideális a nap arra, hogy felfrissítse kapcsolatait, és újra keresse azok társaságát, akiket az utóbbi időben került. A hosszú hétvégén kiránduljon, utazzon.


Legyen hitünk az ökológiai felelősségben!
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az is jó módszer, ha előre megtervezzük a heti menüt. Az élelmiszer-pazarlás elleni otthoni küzdelemben oroszlánrésze van annak, hogy mennyire vagyunk tudatos fogyasztók. A gondok ott kezdődnek, hogy a fogyasztók közel fele nincs tisztában azzal, hogy mi a különbs...
A húsmentes ételeknél nem kell feltétlenül a salátákra gondolni, egy finom zöldséges pizza is jó ötlet lehet
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A klímaváltozás hatásainak csökkentéséért indult a mozgalom. Egy ember, egy év, heti egy nap húsmentesen – máris 100 kilogrammal kevesebb a szén-dioxid a légkörben. Ennyit 52 fiatal fa képes megkötni egy év alatt a fa fajtájától, méretétől, élőhelyétől függően! Ha...